Jaap Buijs, stadiondirecteur van The Pub

Amstelveense café's lopen vol voor tweede groepswedstrijd Nederland

Amstelveen - Diverse Amstelveense cafés lopen vrijdagmiddag flink vol voor de tweede groepswedstrijd van het Nederlands elftal op het WK 2022. Bij 'Stadion The Pub' aan de Lindenlaan is stadiondirecteur Jaap Buijs er klaar voor.

Nederland trapt om 17.00 uur af tegen Ecuador, nadat afgelopen maandag de eerste wedstrijd met 2-0 werd gewonnen van Senegal. De verwachtingen zijn hooggespannen. Dinsdag om 16.00 uur volgt nog een groepswedstrijd tegen Qatar.

Stadion-directeur Jaap Buijs van Stadion The Pub Oval heeft 80 staanplaatsen en 70 zitplaatsen tot de beschikking en bezoekers kunnen moeilijk iets missen met 2 grote schermen en vier tv's. De eerste supporters kwamen al ruim voor de wedstrijd binnendruppelen.

Diverse Amstelveense café's hebben traditiegetrouw de deuren geopend om de WK-wedstrijden live te kijken. Oranjefans kunnen terecht bij onder andere de 'stadions' van De Manen, Silversant, Abina, 1890, Het Wapen, Café Thijs ANNA en Bar Dixie.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 10:51

Staking streekvervoer in Amstelveen

Amstelveen - Bij de standplaats van Connexxion-bussen in Amstelveen Zuid hebben diverse chauffeurs zich vanmorgen vroeg verzameld vanwege de eerder aangekondigde staking in het streekvervoer.

Sport vandaag 07:00

Grensverleggend hardlopen

Amstelveen - Wat begon als klein hardlooprondje om het hoofd leeg te maken, is uitgegroeid tot lange afstanden rennen. Manon Schutter (41) is hardloopster en rende afgelopen november van Boston naar New York. In elf dagen liep ze met een groep vrouwen maar liefst 550 kilometer. ‘Ja, dat is ruim een marathon per dag’, lacht ze. Wij spraken met haar over deze topprestatie en andere hardloopervaringen.  

Advertorial Algemeen vandaag 07:00

Co to Go lanceert avondconcept: wees er als de kippen bij!

Aalsmeer - Loogman tanken en wassen breidt Co to Go uit. Vanaf vandaag start Co to Go 7 dagen per week met een avondconcept. Gegrilde kip, maaltijdsalades en dit alles eventueel aangevuld met gebakken aardappelen en sausjes.

Amstelveen van voorheen gisteren 21:16

Amstelveen van voorheen (337)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 337 een oude foto van de Handweg.