Fight Night met Saar Koningsberger voor de Nacht van het Kind / Stichting Kinderen Kankervrij

Amstelveense 'Fight Night' met Saar Koningsberger voor de Nacht van het Kind

Amstelveen - Altijd al een keer willen weten hoe je een goede kick, een rechtse of een hard hoek moet geven? Kom dan op 1 juni 2019 naar de ‘Nacht van het Kind Fight Night’ in Amstelveen waar Boxingstar Saar Koningsberger samen met trainer Barry Groenteman je de beste boks trucs geeft. Steun daarmee meteen de Nacht van het Kind.

De Nacht van Het Kind is een initiatief van vier hulporganisaties (KiKa, Edukans, Liliane Fonds en Het Vergeten Kind) die voor het eerst de handen ineen slaan voor kinderen in nood.

Wereldwijd liggen miljoenen kinderen wakker vanwege hun handicap, omdat ze ernstig ziek zijn, nooit naar school kunnen of vanwege hun onveilige thuissituatie. Nacht van het Kind wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor kinderen in nood. Om al die kinderen weer een goede nachtrust te geven en ze kind te laten zijn.

Aanmelden

Boks je mee voor kinderen in nood? Meld je dan snel aan!

Datum: 1 juni 2019
Plaats: Eleanor Rooseveltlaan 110 -112 in Amstelveen
Tijd: Iedereen is welkom vanaf 17:00 uur

Clinic van 18:00 -19:00
Clinic van 19:00 - 20:00
Sponsor bedrag:       € 25,00 (meer mag ook)

Aanmeldenkan via e-mail: Barry@barrygroenteman.nl


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.