Fight Night met Saar Koningsberger voor de Nacht van het Kind / Stichting Kinderen Kankervrij

Amstelveense 'Fight Night' met Saar Koningsberger voor de Nacht van het Kind

Amstelveen - Altijd al een keer willen weten hoe je een goede kick, een rechtse of een hard hoek moet geven? Kom dan op 1 juni 2019 naar de ‘Nacht van het Kind Fight Night’ in Amstelveen waar Boxingstar Saar Koningsberger samen met trainer Barry Groenteman je de beste boks trucs geeft. Steun daarmee meteen de Nacht van het Kind.

De Nacht van Het Kind is een initiatief van vier hulporganisaties (KiKa, Edukans, Liliane Fonds en Het Vergeten Kind) die voor het eerst de handen ineen slaan voor kinderen in nood.

Wereldwijd liggen miljoenen kinderen wakker vanwege hun handicap, omdat ze ernstig ziek zijn, nooit naar school kunnen of vanwege hun onveilige thuissituatie. Nacht van het Kind wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor kinderen in nood. Om al die kinderen weer een goede nachtrust te geven en ze kind te laten zijn.

Aanmelden

Boks je mee voor kinderen in nood? Meld je dan snel aan!

Datum: 1 juni 2019
Plaats: Eleanor Rooseveltlaan 110 -112 in Amstelveen
Tijd: Iedereen is welkom vanaf 17:00 uur

Clinic van 18:00 -19:00
Clinic van 19:00 - 20:00
Sponsor bedrag:       € 25,00 (meer mag ook)

Aanmeldenkan via e-mail: Barry@barrygroenteman.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.