Vlnr: The Pub, ANNA, Het Wapen,1890, De Manen, Abina

Amstelveense horeca-stadions klaar voor Oranje!

Amstelveen - Het Europees Kampioenschap is losgebarsten en de diverse Amstelveense horecastadions zijn helemaal klaar voor de wedstrijden van oranje! Te beginnen met de wedstrijd tegen Polen, vanmiddag om 15.00 uur. 

STADION THE PUB

Lindenlaan 372
Stadiondirecteur: Jaap Buijs
Capaciteit: 80 zitplaatsen, 70 staanplaatsen
Aantal schermen: 2 grote schermen, 4 tv’s

Café_The_Pub_jaap buijs (1).jpg
Jaap Buijs wijst op het '88 shirt van de legendarische PUB-vedette Harry van Kuijk

Het klassieke en alom geprezen oranjestadion The Pub: daar waar de echte voetbalkenners kijken en de spanningen tot grote hoogte stijgen, maar waar de sfeer altijd gezellig blijft. The Pub knalt er weer tegenaan tijdens het EK en stadiondirecteur Jaap Buijs hoopt op een herhaling van het EK in 1988. Met twee grote schermen met nieuwe haarscherpe beamers en vier tv's kijk je in Stadion The Pub vanuit elke hoek optimaal naar de wedstrijden. Bij winst van oranje een gratis shotje van het huis! Dus op naar The Pub!

STADION HET WAPEN

Dorpsstraat 76
Stadiondirectie: duo Kunst & Vliegwerk
Capaciteit: 25 zitplaatsen,40 staanplaatsen
Aantal schermen: 1 haarscherpe tv

Stadion het Wapen (1).jpg
Duo Kunst & Vliegwerk heeft de shotjes vast klaar staan.

Het kleinste, maar nog altijd een van de gezelligste oranjestadions van Amstelveen! Het Wapen van Amstelveen bestaat alweer tien jaar en geeft bij ieder oranjedoelpunt traditiegetrouw een shotje. Stadiondirecteuren Marcel en Theo hopen natuurlijk op klinkende oranje-uitslagen en herinneren zich nog de 5-1 tegen Spanje op het WK tien jaar geleden. 'We bleven shotjes schenken!'

STADION DE MANEN

Noorddammerlaan 9
Stadiondirecteur: Irene Isselmann
Aantal schermen: meerdere schermen en diverse tv's
Capaciteit: 100 zitplaatsen, 150 staanplaatsen

manen stadion (1).jpg
Altijd een groot oranjefeest bij De Manen

Het volledig vernieuwde oranjestadion De Manen in Bovenkerk pakt flink uit tijdens het EK! Voor een skybox of een plek op de eretribune (ontvang dan een exclusief Oranje De Manen-shirt, een welkomstdrankje en een bittergarnituur) kan je contact opnemen met 020-2246236 (let op vol is vol). Bij ieder doelpunt van oranje een gratis shotje en feest met een artiest na afloop! Stadion De Manen maakt er dus een groot feest van tijdens het EK: the place to be voor de echte voetbalfans!

STADION ABINA

Amsterdamseweg 193
Stadiondirectie: Laurens Jansen & Jeff Oudshoorn
Capaciteit: 50 zitplaatsen, 100 staanplaatsen
Aantal schermen: 2 grote schermen, drie tv’s

ABINA STADION.jpg

Ieder toernooi staat Stadion Abina weer garant voor bergen oranjegezelligheid. Dit stadion is niet weg te denken uit Amstelveen en is al jaren de favoriete kijkplek voor heel wat fans. Reserveer je plek voor het oranjepodium en geniet ook dit EK weer van de hapjes, drankjes en shotjes (en de uitstekende service) tijdens de wedstrijden! Meer informatie over de EK-specials via 020 6401101.

STADION ANNA

Amsterdamseweg 22
Stadiondirecteur: Peter Kluskens
Capaciteit: 200 zit- en staanplaatsen
Aantal schermen: Megascherm en tv

STADION ANNA2.jpg

Wat een heerlijk galmend geluid als je hier met z’n allen juicht. ANNA, het grootste stadion van Amstelveen, is klaar voor het EK. Kom de wedstrijden van het Nederlands elftal kijken op het indrukwekkende megascherm. Een kleine disclaimer: ANNA zendt de oranjewedstrijd Nederland-Frankrijk niet uit, maar genieten van alle groepsfase-wedstrijden kan ook van woensdag tot en met zondag op een grote tv. Bij Stadion ANNA is het motto: Samen juichen, samen genieten. Vraag ook naar de speciale gerechten en drankjes!

STADION 1890

Amstelveenseweg 1124
Stadiondirecteur: Sandra Steenken
Capaciteit: 160 zitplaatsen, 30 staanplaatsen
Aantal schermen: 3 schermen en vijf tv's

cafe anno 1890 (1).jpg

De heerlijke mix van Amstelveense en Amsterdamse oranjegezelligheid tijdens de oranjewedstrijden in 1890 is niet te verslaan. Tijdens het EK serveert 1890 weer heerlijke oranjespecials. Bij 1890 is iedereen oranje-VIP en dit stadion biedt optimaal kijkplezier dankzij de vele schermen. En natuurlijk niet te vergeten: de vertrouwde razendsnelle bediening.

NB: Bovenstaande horecastadions participeerden in de EK-special van AmstelveenZ Magazine (juni 2024)

Lokale oranjetip: Wist je dat Stadion De Manen tijdens het EK ook de thuisbasis voor live-uitzendingen van de lokale omroep 1Amstelveen? Woon de live-uitzendingen bij: iedere zaterdag om 13.00 uur Lunch Café Oranje en iedere donderdag om 14.00 uur het oranjegetinte Stem van de Straat. En de dag na iedere oranjewestrijd presenteert Matthijs Groenewoud om 14.00 uur het programma De Amstelveense Bondscoaches met diverse bekende gasten!


Meer nieuws

112 gisteren 15:09

Auto's in botsing op kruising Beneluxbaan/Gondel

Amstelveen - Niet voor het eerst heeft er een aanrijding plaatsgevonden op het kruispunt Beneluxbaan/Gondel in Amstelveen Zuid. Twee auto's botsten op elkaar met flinke blikschade tot gevolg.

Politiek 23 jul. 2024 11:37

Burgerbelangen Amstelveen: zorgwoningen Maccabiadelaan toewijzen aan kwetsbare mensen met zorgvraag

Amstelveen – Op initiatief van de lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) gaat het College van B en W onderzoeken hoe de 41 zorggeschikte woningen aan de Maccabiadelaan direct kunnen worden toegewezen aan kwetsbare mensen met een zorgvraag. Ook wordt op initiatief van de lokale partij informatie over zorg beter toegankelijk voor inwoners met een hulpvraag.

Politiek 23 jul. 2024 11:30

Actief voor Amstelveen tevreden zomerreces in

Amstelveen – De lokale politieke partij actief voor Amstelveen is tevreden het politieke zomerreces ingegaan. De partij zag vorige week tijdens de behandeling van de Perspectiefnota drie moties aangenomen worden.