Amstelveense huisartsen gaan koken voor bewoners

Amstelveense huisartsen gaan koken voor bewoners Foto: Pixabay.com

Amstelveen - Huisartsen en collega’s van gezondheidscentra in Amstelveen gaan binnenkort koken voor bewoners van de wijk Bankras-Kostverloren in het kader van een speciale buurtproeverij.

De specialisten nemen ook aan tafel plaats. Enerzijds voor de gezelligheid, maar natuurlijk ook om te praten over gezondheid en gezonde voeding. De speciale proeverij wordt op 4 februari 2019 gehouden in wijkcentrum Alleman vanuit het project GIDS (Gezond in de Stad) en heeft als doel bewoners in de wijk bewuster te maken van voeding.

Proeverij

Vanuit het project Gids zijn al meerdere bijzondere activiteiten georganiseerd met als thema sport en/of voeding. De proeverij wordt voorafgegaan door allerlei leuke activiteiten. De start van de avond is om 17.00 uur, geïnteresseerde bewoners kunnen vanaf 16.30 uur binnenlopen. Rond 18:30 uur wordt gezamenlijk gegeten.

Gratis maar wel aanmelden

Aan de avond zijn geen kosten verbonden. Geïnteresseerden dienen zich wel vooraf aan te melden via e-mail receptie.amstelland@participe.nu of telefonisch via wijkcentrum Alleman: 020 645 39 45.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties