Opsporing Verzocht (politie.nl)

Amstelveense inbraak opnieuw onder de aandacht

Amstelveen - De politie hoopt nog altijd te kunnen achterhalen wie de twee inbrekers waren die in december 2019 toesloegen in een woning aan Nessermolen in Amstelveen. Gisterenavond werden opnieuw beelden vertoond van de verdachten, nu in het tv-programma Opsporing Verzocht.

De zaak is al vaker in de media aanhangig gemaakt, maar vooralsnog zonder resultaat. De twee inbrekers werden op bewakingscamera's vastgelegd toen zij op zaterdagavond 21 december 2019 de Amstelveense woning overhoop haalden en onder andere veel sieraden (waaronder een erfstuk) en contant geld wisten buit te maken. 

De bewoners waren op het moment van de inbraak niet thuis en ontdekten de inbraak toen zij om half twaalf 's avonds thuiskwamen.  Ze waren die middag rond half vijf vanuit hun huis vertrokken. 

Tips? Melden via politie

In een video op de website van Opsporing Verzocht is de inbraak te zien. Ook op de website politie.nl is de zaak terug te vinden met foto's en signalementen van de verdachten. Mensen die mogelijk meer informatie hebben kunnen op beide websites terecht.

Bron 1: Politie.nl

Bron 2: Opsporing Verzocht


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 10:13

Hinder door afgesloten A9 Amstelveen

Amstelveen - Lokaal en regionaal verkeer ondervindt dit weekeinde hinder van de afsluiting van Rijksweg A9 door Amstelveen.

Sport gisteren 10:00

Nieuwe manager zwembad: Menno Valk staat in de startblokken

Amstelveen - Kortere wachtlijsten voor de zwemles, meer aqua activiteiten, nieuwbouwplannen. De nieuwe manager van zwembad De Meerkamp, Menno Valk, staat te popelen om het avontuur aan te gaan. De gedreven manager heeft zijn sporen verdiend in de wereld van zwembaden exploitatie. Maar ook in het water is de Almeerder ervaren en heeft jarenlang op hoog niveau waterpolo gedaan. Kortom, hoogste tijd voor een kennismaking.

Horeca 18 jun. 2021 19:00

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.