Opsporing Verzocht (politie.nl)

Amstelveense inbraak opnieuw onder de aandacht

Amstelveen - De politie hoopt nog altijd te kunnen achterhalen wie de twee inbrekers waren die in december 2019 toesloegen in een woning aan Nessermolen in Amstelveen. Gisterenavond werden opnieuw beelden vertoond van de verdachten, nu in het tv-programma Opsporing Verzocht.

De zaak is al vaker in de media aanhangig gemaakt, maar vooralsnog zonder resultaat. De twee inbrekers werden op bewakingscamera's vastgelegd toen zij op zaterdagavond 21 december 2019 de Amstelveense woning overhoop haalden en onder andere veel sieraden (waaronder een erfstuk) en contant geld wisten buit te maken. 

De bewoners waren op het moment van de inbraak niet thuis en ontdekten de inbraak toen zij om half twaalf 's avonds thuiskwamen.  Ze waren die middag rond half vijf vanuit hun huis vertrokken. 

Tips? Melden via politie

In een video op de website van Opsporing Verzocht is de inbraak te zien. Ook op de website politie.nl is de zaak terug te vinden met foto's en signalementen van de verdachten. Mensen die mogelijk meer informatie hebben kunnen op beide websites terecht.

Bron 1: Politie.nl

Bron 2: Opsporing Verzocht


Meer nieuws

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:17

Cultuurcentrum Griffioen opent nieuw theaterseizoen

Amstelveen - Cultuurcentrum VU Griffioen is gestart met de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen. In voorgaande jaren gebeurde dit altijd in april of mei. “Dit seizoen pakken we een hoop zaken net iets anders aan dan normaal”, aldus de Griffioen.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.