Opsporing Verzocht (politie.nl)

Amstelveense inbraak opnieuw onder de aandacht

Amstelveen - De politie hoopt nog altijd te kunnen achterhalen wie de twee inbrekers waren die in december 2019 toesloegen in een woning aan Nessermolen in Amstelveen. Gisterenavond werden opnieuw beelden vertoond van de verdachten, nu in het tv-programma Opsporing Verzocht.

De zaak is al vaker in de media aanhangig gemaakt, maar vooralsnog zonder resultaat. De twee inbrekers werden op bewakingscamera's vastgelegd toen zij op zaterdagavond 21 december 2019 de Amstelveense woning overhoop haalden en onder andere veel sieraden (waaronder een erfstuk) en contant geld wisten buit te maken. 

De bewoners waren op het moment van de inbraak niet thuis en ontdekten de inbraak toen zij om half twaalf 's avonds thuiskwamen.  Ze waren die middag rond half vijf vanuit hun huis vertrokken. 

Tips? Melden via politie

In een video op de website van Opsporing Verzocht is de inbraak te zien. Ook op de website politie.nl is de zaak terug te vinden met foto's en signalementen van de verdachten. Mensen die mogelijk meer informatie hebben kunnen op beide websites terecht.

Bron 1: Politie.nl

Bron 2: Opsporing Verzocht


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.