Dierentehuis Amstelveen / Ouder-Amstel

Amstelveense kater Max 'beroemd' na unieke hereniging met baasje

Amstelveen - De hereniging van een Amstelveense kat en zijn baasje, na een vermissing van 8 jaar, is volop in het nieuws. 

De rode kater Max werd vorige week vrijdag aangetroffen door de Dierenambulance in Amstelveen waarop zijn 21-jarige baasje, die zelf 13 jaar was toen Max vermist raakte, kon worden geïnformeerd met onverwacht goed nieuws.

De unieke hereniging zorgt voor flink wat publiciteit bij (landelijke) media. NH Media/RTVA sprak eerder al met de eigenaar, maar ook Het Parool en het AD publiceerden erover. Ook voor Libelle was het verhaal voer voor publicatie, evenals diverse andere websites. Ook in België wordt het verhaal opgepakt.

Het Dierentehuis in Amstelveen postte eerder al een bericht op Facebook over de hereniging, met een stroom aan reacties tot gevolg.


Meer nieuws

Sport vandaag 14:36

Dutch Para Dance van start in De Meerkamp

Amstelveen - Het internationale Dutch Para Dance Event, het grootste rolstoeldansevenement ter wereld, met deelnemers uit tientallen landen is vandaag officieel van start gegaan in De Meerkamp in Amstelveen. 

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.