Medewerker Sven met de nieuwe Versbox van Den Hertog Versleverancier

Amstelveense leverancier sterrenrestaurants komt met nieuwe Versbox

Amstelveen - Versleverancier Den Hertog BV, bekend van levering aan diverse sterrenrestaurants en tal van gerenommeerde (horeca-)bedrijven in de regio, heeft een nieuwe Versbox (€17,50) in het assortiment speciaal voor particulieren.

Normaal gesproken zijn de verse producten van Den Hertog alleen te bestellen door (horeca-)bedrijven en chef-koks, maar de coronacrisis heeft eigenaar André den Hertog doen besluiten speciale versboxen voor particulieren samen te stellen. 

Vooraf bestellen en zaterdag ophalen

‘Het is in eerste instantie een try-out in de corona-tijd,’ zegt André. ‘Maar bij succes nemen we de boxen definitief op in ons assortiment. De boxen wisselen elke twee weken van inhoud.’

De versboxen, gevuld met eersteklas kwaliteitsproducten, dienen vooraf besteld te worden [per e-mail: andre@versleverancier.nl o.v.v. Versbox] en kunnen op zaterdagen tussen 10.00 en 13.00 uur worden afgehaald op de locatie aan de Amsteldijk Zuid 78a in Amstelveen. De eerstvolgende afhaaldag is weer zaterdag 31 oktober 2020.

Versleverancier Den Hertog

Den Hertog Versleverancier is een groothandel in aardappelen, groenten en fruit (afgekort AGF) met een rijke geschiedenis en een grote schare vaste klanten in deze regio. Den Hertog levert onder andere aan sterrenrestaurants Aan de Poel** en Mos* en staat bekend om de onberispelijke kwaliteit van de producten. Den Hertog werkt samen met de beste nationale en internationale telers. Tal van gerenommeerde horecazaken, ondernemers, cateringbedrijven en zorginstellingen behoren tot het klantenbestand. Eveneens levert Den Hertog fruitkistjes aan bedrijven (fruitkistje.nl).

Bestellen Den Hertog Versbox

denhertog_versbox_close.jpg

Deze Den Hertog Versbox (€ 17,50, inhoud zie foto) is te bestellen voor zaterdag 31 oktober door een e-mail te sturen aan:
andre@versleverancier.nl o.v.v. Versbox

Bestel vooraf. Afhalen van de Versbox kan weer op zaterdag 31 oktober 2020 (tussen 10.00 en 13.00 uur) op de locatie aan de Amsteldijk Zuid 78a in Amstelveen. Betalen kan bij afhalen: contant of per Tikkie. De afhaallocatie (dichtbij Langs de Akker) is uitstekend bereikbaar.
(Advertorial)  


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:37

Amstelveen van voorheen (223)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 223 weer eens een fraaie ansichtkaart van Plein 1960, genomen in de richting van de Rembrandtweg.

112 gisteren 17:07

Jonge straatrover gepakt dankzij hulp buurtbewoner; mes gevonden

Amstelveen - De politie heeft zondag aan het einde van de middag mede dankzij een alerte buurtbewoner een verdachte van een straatroof gearresteerd in Amstelveen Zuid. De politie vond ook een mes dat de verdachte had weggegooid op een schoolplein aan Orion. 

Algemeen 28 nov. 2020 11:06

Kinderen betuigen spijt na brandje in papiercontainer

Amstelveen - In de wijk Middenhoven moest de brandweer er gistermiddag aan te pas komen om een brandje in een papiercontainer te blussen. De brand was onststaan doordat kinderen klein vuurwerk in de klep hadden gegooid.

Advertorial Verkeer & Vervoer 28 nov. 2020 09:00

Elektrisch, hybride of waterstof? Hyundai heeft het

Amstelveen - Stil en schoon vervoer. Beter voor het milieu. Geen uitstoot. Hyundai zet vaart achter het elektrisch rijden in Nederland. Zij is het enige automerk dat keuze biedt uit alle denkbare elektrische aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Welke duurzame mobiele oplossing je zoekt; Hyundai heeft het. Nu en in de toekomst! Nieuwsgierig? Kom de modellen bekijken bij Goldcar in Amstelveen.