Medewerker Sven met de nieuwe Versbox van Den Hertog Versleverancier

Amstelveense leverancier sterrenrestaurants komt met nieuwe Versbox

Amstelveen - Versleverancier Den Hertog BV, bekend van levering aan diverse sterrenrestaurants en tal van gerenommeerde (horeca-)bedrijven in de regio, heeft een nieuwe Versbox (€17,50) in het assortiment speciaal voor particulieren.

Normaal gesproken zijn de verse producten van Den Hertog alleen te bestellen door (horeca-)bedrijven en chef-koks, maar de coronacrisis heeft eigenaar André den Hertog doen besluiten speciale versboxen voor particulieren samen te stellen. 

Vooraf bestellen en zaterdag ophalen

‘Het is in eerste instantie een try-out in de corona-tijd,’ zegt André. ‘Maar bij succes nemen we de boxen definitief op in ons assortiment. De boxen wisselen elke twee weken van inhoud.’

De versboxen, gevuld met eersteklas kwaliteitsproducten, dienen vooraf besteld te worden [per e-mail: andre@versleverancier.nl o.v.v. Versbox] en kunnen op zaterdagen tussen 10.00 en 13.00 uur worden afgehaald op de locatie aan de Amsteldijk Zuid 78a in Amstelveen. De eerstvolgende afhaaldag is weer zaterdag 31 oktober 2020.

Versleverancier Den Hertog

Den Hertog Versleverancier is een groothandel in aardappelen, groenten en fruit (afgekort AGF) met een rijke geschiedenis en een grote schare vaste klanten in deze regio. Den Hertog levert onder andere aan sterrenrestaurants Aan de Poel** en Mos* en staat bekend om de onberispelijke kwaliteit van de producten. Den Hertog werkt samen met de beste nationale en internationale telers. Tal van gerenommeerde horecazaken, ondernemers, cateringbedrijven en zorginstellingen behoren tot het klantenbestand. Eveneens levert Den Hertog fruitkistjes aan bedrijven (fruitkistje.nl).

Bestellen Den Hertog Versbox

denhertog_versbox_close.jpg

Deze Den Hertog Versbox (€ 17,50, inhoud zie foto) is te bestellen voor zaterdag 31 oktober door een e-mail te sturen aan:
andre@versleverancier.nl o.v.v. Versbox

Bestel vooraf. Afhalen van de Versbox kan weer op zaterdag 31 oktober 2020 (tussen 10.00 en 13.00 uur) op de locatie aan de Amsteldijk Zuid 78a in Amstelveen. Betalen kan bij afhalen: contant of per Tikkie. De afhaallocatie (dichtbij Langs de Akker) is uitstekend bereikbaar.
(Advertorial)  


Meer nieuws

Algemeen vandaag 17:27

Doe mee aan het NK Tegelwippen: zo werkt het [Video]

Amstelveen - Amstelveen doet dit jaar opnieuw mee aan het NK Tegelwippen. Om Amstelveners aan te moedigen haalt de gemeente dit jaar tussen mei en oktober op gezette dagen gratis oude tuintegels op, als deze vervangen worden voor groen.

Algemeen vandaag 10:17

Opkoopbescherming gaat van start in Amstelveen

Amsteveen - Wie een huis koopt in Amstelveen met een WOZ-waarde tot en met 421.000 euro, wordt verplicht er zelf te gaan wonen. Verhuren wordt pas mogelijk vier jaar na de akte van levering. De regeling gaat per 1 juli 2022 in.

Algemeen gisteren 15:20

E-waste Race: schoolklassen zamelen zoveel mogelijk elektronisch afval in

Amstelveen - Zes basisschoolgroepen uit Amstelveen doen dit jaar weer mee aan de E-waste Race. De deelnemende klassen gaan bijna vier weken lang zoveel mogelijk klein elektronisch afval of E-waste inzamelen zodat dit hergebruikt of gerecycled kan worden. De organisatie E-waste Race verzorgt verschillende lessen voor de kinderen.