Medewerker Sven met de nieuwe Versbox van Den Hertog Versleverancier

Amstelveense leverancier sterrenrestaurants komt met nieuwe Versbox

Amstelveen - Versleverancier Den Hertog BV, bekend van levering aan diverse sterrenrestaurants en tal van gerenommeerde (horeca-)bedrijven in de regio, heeft een nieuwe Versbox (€17,50) in het assortiment speciaal voor particulieren.

Normaal gesproken zijn de verse producten van Den Hertog alleen te bestellen door (horeca-)bedrijven en chef-koks, maar de coronacrisis heeft eigenaar André den Hertog doen besluiten speciale versboxen voor particulieren samen te stellen. 

Vooraf bestellen en zaterdag ophalen

‘Het is in eerste instantie een try-out in de corona-tijd,’ zegt André. ‘Maar bij succes nemen we de boxen definitief op in ons assortiment. De boxen wisselen elke twee weken van inhoud.’

De versboxen, gevuld met eersteklas kwaliteitsproducten, dienen vooraf besteld te worden [per e-mail: andre@versleverancier.nl o.v.v. Versbox] en kunnen op zaterdagen tussen 10.00 en 13.00 uur worden afgehaald op de locatie aan de Amsteldijk Zuid 78a in Amstelveen. De eerstvolgende afhaaldag is weer zaterdag 31 oktober 2020.

Versleverancier Den Hertog

Den Hertog Versleverancier is een groothandel in aardappelen, groenten en fruit (afgekort AGF) met een rijke geschiedenis en een grote schare vaste klanten in deze regio. Den Hertog levert onder andere aan sterrenrestaurants Aan de Poel** en Mos* en staat bekend om de onberispelijke kwaliteit van de producten. Den Hertog werkt samen met de beste nationale en internationale telers. Tal van gerenommeerde horecazaken, ondernemers, cateringbedrijven en zorginstellingen behoren tot het klantenbestand. Eveneens levert Den Hertog fruitkistjes aan bedrijven (fruitkistje.nl).

Bestellen Den Hertog Versbox

denhertog_versbox_close.jpg

Deze Den Hertog Versbox (€ 17,50, inhoud zie foto) is te bestellen voor zaterdag 31 oktober door een e-mail te sturen aan:
andre@versleverancier.nl o.v.v. Versbox

Bestel vooraf. Afhalen van de Versbox kan weer op zaterdag 31 oktober 2020 (tussen 10.00 en 13.00 uur) op de locatie aan de Amsteldijk Zuid 78a in Amstelveen. Betalen kan bij afhalen: contant of per Tikkie. De afhaallocatie (dichtbij Langs de Akker) is uitstekend bereikbaar.
(Advertorial)  


Meer nieuws

Algemeen gisteren 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.