Kraam op de Amstelveense vrijdagmarkt. [Beeld: gemeente Amstelveen]

Amstelveense markt komt met digitale kramen: verse producten thuisbezorgd

Amstelveen – De Amstelveense weekmarkt start vanaf 5 maart 2021 met thuisbezorgen van verse producten via de online dienst bezorgbakkie.nl. Daar zijn 'digitale marktkramen' te vinden waar tal van marktproducten van de Amstelveense markt besteld kunnen worden die op de marktdag (vrijdag) tegen betaling (5,95) thuis worden bezorgd.

Het gaat om verse producten direct van de kraam, zoals fruit, noten, kaas, vlees, kip, vis, brood, delicatessen en bloemen. De Amstelveense marktproducten  worden niet alleen in Amstelveen bezorgd, maar ook in Ouderkerk aan de Amstel en Buitenveldert. 

Wethouder: goede oplossing

Dat meldt gemeente Amstelveen. Inwoners kunnen de hele week hun bestellingen plaatsen die op de marktdag worden bezorgd: de bezorgkosten bedragen 5,95 euro. Wethouder Floor Gordon (Economische Zaken, D66) noemt het goed dat in deze tijd verse producten direct van de weekmarkt bij de mensen thuis kunnen worden gebracht: ‘Met name voor een groep inwoners die niet naar de markt durven in verband met corona of voor wie de boodschappen te zwaar zijn is dit een goede oplossing.’

De online Amstelveense marktramen  zijn te vinden op de website www.bezorgbakkie.nl


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:11

Amstelveen van voorheen (257)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 257 een oude foto van kaasboerderij Clara Maria aan aan de Bovenkerkerweg 106.

Rubriek: Nog even geduld a.u.b! gisteren 11:42

Nog even geduld a.u.b! (Project A9, Aflevering 5)

Amstelveen  - In de rubriek 'Nog even geduld a.u.b.!' volgt AmstelveenZ.nl de ontwikkelingen rond het grootste infrastructurele bouwproject van Amstelveen: de verdieping en verbreding van de A9 dwars door de gemeente. De werkzaamheden op diverse locaties zijn omvangrijk.

Algemeen 24 jul. 2021 12:14

Amstelveen staat open voor straatnaam Peter R. de Vries

Amstelveen – Gemeente Amstelveen staat open om Peter R. de Vries een straatnaam toe te kennen indien daartoe een verzoek wordt ingediend. De vermoorde misdaadverslaggever woonde 23 jaar in Amstelveen.

112 23 jul. 2021 15:26

Aanrijding op Sportlaan: fiets/auto

Amstelveen - Op de Sportlaan, nabij de rotonde met de Beneluxbaan, heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser.