Amstelveense musea komen met voordelig combiticket

Amstelveense musea komen met voordelig combiticket Foto: Naast de entousiaste kinderen Marieke Uildriks (directeur Museum Jan van der Togt), wethouder Cultuur Herbert Raat, Stefan van Raay (directeur Cobra Museum) en voormalig wethouder Piet van den Heuvel.

Amstelveen - De twee Amstelveense musea (Cobra Museum & Museum Jan van der Togt) hebben de handen ineen geslagen en bieden sinds deze week een nieuw voordelig combiticket aan. Bezoekers wordt de mogelijkheid geboden beide musea te bezoeken tegen een gereduceerd tarief.


- Lees verder onder deze advertentie -

Bezoekers kopen bij één van beide musea een ticket en kunnen dezelfde dag nog naar het andere museum. Het gekochte kaartje is wederom het entreebewijs. De combiticket kan op iedere dag van de week gekocht en gebruikt worden.

Gereduceerd tarief

Het ticket kost €17,50 en is bij de kassa’s of via de websites van beide musea te verkrijgen. Een volwassenen ticket bij Museum Jan van der Togt kost normaliter €11,50 en bij Cobra Museum €12,50. Bezoekers besparen hiermee dus €6,50.

Waar voor geld

'Een positieve ontwikkeling,' aldus wethouder Herbert Raat (Cultuur, VVD). 'Goed om te zien dat deze twee musea elkaar opzoeken en daarmee versterken. Bezoekers krijgen meer waar voor hun geld en kunnen ook een ander museum bezoeken. Ik hoop dat dit een voorbeeld wordt voor veel meer samenwerking in de culturele en economische sector.'

Het is vanaf nu mogelijk om een combiticket te kopen voor zowel Cobra Museum voor Moderne Kunst en Museum Jan van der Togt. 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties