P60

Amstelveense ouderen kunnen weer rocken in P60

Amstelveen -  'Voor alle ouderen uit Amstelveen die niet achter de geraniums gevonden willen worden en niet alleen de bingo zien als hun favoriete uitje' gaan poppodium P60 en Amstelring Dagbesteding komende week weer van start met het senioren rockkoor.

P60 meldt dat vanaf 12 oktober het rockkoor weer start met reptities onder leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen. 

The Zimmers

Het koor is geïnspireerd op de Britse band The Zimmers. De leadzanger van The Zimmers is 90 jaar oud en het oudste bandlid 100. Initiatiefnemer, Tim Samuels, wilde met The Zimmers een aanklacht maken tegen de manier waarop er met ouderen wordt omgegaan. Hij maakte hen krachtig zichtbaar door hen in een studio met elkaar te verenigen. Inmiddels hebben ze verschillende hits op hun naam staan, waaronder een cover van My Generation van The Who.

My Generation Amstelveen

Iedereen kan zich aansluiten, zowel bij het koor als bij de culturele middagen. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer.  Vanaf 12 oktober 2021 repeteert het koor op de dinsdagmiddagen en is er iedere eerste dinsdag van de maand een cultureel programma in het café van het Poppodium aan het Stadsplein. Het Cultuurcafé is gratis en de koor-repetities kosten €8,00 per keer, inschrijven kan op: www.p60.nl/12-10-2021/senioren-rockkoor-repetitie of aan de kassa van P60. 

Voor meer informatie: stuur een e-mailbericht naar Mygeneration@amstelring.nl


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek. 

Algemeen 23 okt. 2021 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.