Amstelveense Rugby Club organiseert benefietwedstrijd voor Sint Maarten

AMSTELVEEN - De Amstelveense Rugby Club organiseert op 4 november een benefietwedstrijd voor Sint Maarten. De opbrengsten van de wedstrijd gaan naar het Rode Kruis, dat zich inzet voor de wederopbouw van het eiland.

Sint Maarten werd in september getroffen door orkaan Irma  en de schade is enorm. Om geld op te halen voor de wederopbouw slaan de Amstelveense Rugby Club en de Nationale Politie Sport Bond de handen ineen. De benefietwedstrijd die op zaterdag 4 november plaatstvindt, gaat tussen ARC en het nationale politie rugby team.

Doneren
Doneren is mogelijk in één van de collectebussen die te vinden zijn bij de ingang van de Amstelveense Rugby Club. Ook wordt er tijdens en na de wedstrijd rondgegaan met de bussen. Daarnaast vindt er een loterij plaats waar op de dag zelf loten voor worden verkocht. 

Programma
De dag begint om 15:00 uur met de eerste wedstrijd. Om 16:30 uur start de benefietwedstrijd en wordt gevolgd door de loterij. Aansluitend vindt er een feest plaats met het thema ‘caribbean night’. Voor de loterij wordt er nog gezocht naar mooie prijzen. Bent u of kent u iemand die zich geroepen voelt om hiervoor iets te doneren, mail dan naar marcomm@arcrugby.nl.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:26

'Energietransitie vergt grootse inspanning van Amstelveen'

Amstelveen - Voor het vijfde jaar op rij heeft de gemeente de balans opgemaakt hoe duurzaam Amstelveen is wat betreft de onderwerpen energietransitie, circulaire economie en klimaatadaptatie. Die balans is nodig om te bekijken of de gemeente zich voldoende inzet, de middelen goed worden besteed en waar de focus het komend jaar op ligt. Het thema Energietransitie (de overgang naar schone energie) vergt grootse inspanning van de gemeente. De gemeenteraad krijgt het Plan voor Energietransitie, Circulaire Economie en Klimaatadaptie, ofwel PLECK 5.0. voorgelegd.

Algemeen gisteren 13:36

Aanleg rotondes Oranjebaan vertraagd door gestegen kosten

Amstelveen - De aanleg van de twee rotondes op de Oranjebaan die in oktober 2023 zou beginnen, is voor onbepaalde tijd vertraagd. Oorzaken zijn de sterk gestegen kosten van personeel en bouwmaterialen in het afgelopen jaar en aanvullende bereikbaarheidsmaatregelen in combinatie met een langere looptijd van het project. Hierdoor overschrijden de kosten het door de gemeenteraad gereserveerde budget met ruim een miljoen euro.

Algemeen gisteren 10:28

Verrassingsbezoek wethouder Floor Gordon bij Groenraad Amstelveen

Amstelveen - Afgelopen week werd de Groenraad Amstelveen verrast met een bezoek van wethouder Floor Gordon, ter gelegenheid van de officiële installatie van haar nieuwste leden. Wethouder Gordon sprak tijdens haar bezoek haar waardering uit voor het werk van de Groenraad, gezien het belang van groen voor een gezonde en aangename leefomgeving.

Algemeen 27 sep. 2023 14:11

Introductiecursus Latin & Ballroom bij Dansschool Mittelmeijer

Amstelveen - Altijd al eens danslessen willen volgen, maar heb je geen idee hoe te beginnen? Aanstaande vrijdag en zondag starten op dansschool Mittelmeijer beginnerslessen Latin & Ballroom. De cursus is geschikt voor alle leeftijden en de introductiecursus laat jou in vier lessen ontdekken of jouw hart ligt bij dansstijlen als Cha-cha-cha, Jive en Samba.