Amstelveense Sport en Cultuurmarkt

Amstelveenz – In de bibliotheek aan het Stadsplein wordt zaterdag 14 september van 12.00 tot 17.00 uur de Sport en Cultuurmarkt gehouden.

Op deze  Amstelveense Sport en Cultuurmarkt presenteren ruim dertig sportverenigingen en cultuurorganisaties zich aan het publiek, zo meldt de website van de bibliotheek. Van muziek-, musical- en danslessen tot aan zwemmen, schaken, voetballen en bootcampen.

Optredens

Naast het krijgen van uitgebreide informatie kunnen bezoekers op deze dag ook genieten van een aantal optredens verzorgd door de verschillende organisaties. Een aantal turntalenten zal bijvoorbeeld hun lenigheid demonstreren en er is een optreden van Djembé spelers. Verder is er een cabaretvoorstelling en is er een demonstratie van de Braziliaanse vecht-dans Capoeira.

De toegang is gratis.

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.