Amstelveense Sport en Cultuurmarkt

Amstelveenz – In de bibliotheek aan het Stadsplein wordt zaterdag 14 september van 12.00 tot 17.00 uur de Sport en Cultuurmarkt gehouden.

Op deze  Amstelveense Sport en Cultuurmarkt presenteren ruim dertig sportverenigingen en cultuurorganisaties zich aan het publiek, zo meldt de website van de bibliotheek. Van muziek-, musical- en danslessen tot aan zwemmen, schaken, voetballen en bootcampen.

Optredens

Naast het krijgen van uitgebreide informatie kunnen bezoekers op deze dag ook genieten van een aantal optredens verzorgd door de verschillende organisaties. Een aantal turntalenten zal bijvoorbeeld hun lenigheid demonstreren en er is een optreden van Djembé spelers. Verder is er een cabaretvoorstelling en is er een demonstratie van de Braziliaanse vecht-dans Capoeira.

De toegang is gratis.

 


Meer nieuws

Wonen gisteren 18:00

JobZ: Nes Vastgoed zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen/Amsterdam op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Nes Vastgoed.

Politiek gisteren 11:35

BbA pleit voor spoedige renovatie 't Jagershuis

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt dat nu de Raad van State definitief heeft besloten dat ’t Jagershuis aan de Amstel een Rijksmonument blijft, snel moet worden begonnen met het herstel van het vervallen pand.