Amstelveense sportverenigingen maken kans op €2500

Amstelveen - Amstelveense sportverenigingen kunnen zich aanmelden voor 'Sportvereniging van het jaar 2019’ en kans maken op €2500.

Sportvereniging van het jaar 2019
Naast de titel ‘Sportvereniging van het jaar’ en een cheque van €2500, ontvangt de sportvereniging ook een grote wisselbeker. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door de gemeente Amstelveen. Daarbij mag de vereniging zich een jaar lang de beste sportvereniging in Amstelveen noemen.

De jury
De jury bestaat uit sportwoordvoerders van de gemeenteraad en beleidsmedewerker sport van de gemeente Amstelveen Tjipke Bokma. De Jury staat onder leiding van Heleen van Ketwich Verschuur, directeur AmstelveenSport.

Inzenden
Om kans te maken op de titel ‘Sportvereniging van het jaar 2019’, kun je aangeven waarom jouw vereniging deze prijs écht verdient. Je kunt je motivatie voor 9 december sturen naar Ingrid Wulving, i.wulving@amstelveensport.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer.


Meer nieuws

Politiek vandaag 11:48

D66 pleit voor inzet energiecoaches in Amstelveen

Amstelveen - D66 Amstelveen vindt dat Amstelveen 'energiecoaches' moet gaan inzetten, die wijkbewoners op vrijwillige basis gaan adviseren over energiegebruik, energiebesparing en energieopwekking.  

Beauty & Mode vandaag 11:38

Make-OverZ: Klaar voor verandering

Amstelveen - In de rubriek Make-OverZ krijgen lezers van AmstelveenZ Magazine een nieuwe look van De Kapper. Deze keer in de stoel van de Kapper: Froukje Hoekemeijer.

112 vandaag 08:23

Twee gewonden bij scooterongeval Oranjebaan

Amstelveen - Bij een ongeval met een scooter op het fietspad van de Oranjebaan, ter hoogte van de Bankrasweg, zijn maandagavond twee personen gewond geraakt. 

112 gisteren 21:01

Aanhouding na botsing tussen fietser en scooter op fietspad Beneluxbaan

Amstelveen - Op het fietspad van de Beneluxbaan ter hoogte van het viaduct Ouderkerkerlaan zijn maandagavond een (snor-)scooter en een fietser in aanrijding gekomen. De ter plaatse gekomen politie hield een van de betrokken aan omdat hij een politie-agent beledigde en onder invloed verkeerde.

Politiek gisteren 17:01

Modulaire schoolgebouwen zijn de toekomst volgens GroenLinks

Amstelveen - GroenLinks Amstelveen ziet kansen om modulair bouwen door te voeren voor komende onderwijsbouwprojecten in Amstelveen. 'Met modulair bouwen kan je flexibeler, duurzamer en op een circulaire wijze schoolgebouwen realiseren.'

Evenementen & Activiteiten gisteren 16:32

Streep door Kerstsamenzang en Kerstloop in Amstelveen

Amstelveen - Door de coronacrisis zal er dit jaar geen Kerstsamenzang worden gehouden op het Dorpsplein in Amstelveen. Ook de traditionele Kerstloop in Bovenkerk is uit voorzorg gecancelled.