Amstelveense sportverenigingen maken kans op €2500

Amstelveen - Amstelveense sportverenigingen kunnen zich aanmelden voor 'Sportvereniging van het jaar 2019’ en kans maken op €2500.

Sportvereniging van het jaar 2019
Naast de titel ‘Sportvereniging van het jaar’ en een cheque van €2500, ontvangt de sportvereniging ook een grote wisselbeker. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door de gemeente Amstelveen. Daarbij mag de vereniging zich een jaar lang de beste sportvereniging in Amstelveen noemen.

De jury
De jury bestaat uit sportwoordvoerders van de gemeenteraad en beleidsmedewerker sport van de gemeente Amstelveen Tjipke Bokma. De Jury staat onder leiding van Heleen van Ketwich Verschuur, directeur AmstelveenSport.

Inzenden
Om kans te maken op de titel ‘Sportvereniging van het jaar 2019’, kun je aangeven waarom jouw vereniging deze prijs écht verdient. Je kunt je motivatie voor 9 december sturen naar Ingrid Wulving, i.wulving@amstelveensport.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.

Corona Amstelveen gisteren 14:33

Corona-virus vastgesteld bij leerkracht Amstelveense basisschool

Amstelveen - Op de Amstelveense basisschool 'School of Understanding' blijkt een leerkracht positief te hebben getest op corona. Alle leerlingen zijn per direct overgestapt op thuisonderwijs en teamleden die binnen anderhalve meter contact hebben gehad met de leerkracht zijn in quarantaine gegaan en getest.

Politiek gisteren 11:49

Burgerbelangen: te weinig ruimte op Amstelveense fietspaden

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) hoort vaak van inwoners dat er te weinig ruimte is op de fietspaden in Amstelveen. Soms ontstaan daardoor onveilige situaties. Sinds de corona-crisis zijn mensen meer gaan fietsen en ook steeds meer op elektrische fietsen. Daarom wil bbA dat het gemeentebestuur de fietspaden van Amstelveen aan een nieuwe beoordeling onderwerpt. 

Amstelveen van voorheen 24 mei 2020 19:37

Amstelveen van voorheen (196)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 196 een foto van een klassieke Van Poelgeest-touringbus zoals deze vroeger onder andere tussen Amstelveen en Amsterdam reed.