Gemeente-Amstelveen

Amstelveense van 100 jaar in de bloemetjes gezet

Amstelveen - Mevrouw Nauta-Vogelenzang is gisteren 100 jaar geworden. In verband met deze mijlpaal heeft locoburgemeester Herbert Raat de inwoonster van Zonnehuis Westwijk een bloemetje gebracht.

De jarige vertelde volgens een persbericht van de gemeente dat er de afgelopen eeuw veel is gebeurd. Zo mochten in haar geboortejaar 1919 vrouwen voor het eerst stemmen en is de technologie met sprongen vooruit gegaan.

Tevreden

Nauta-Vogelenzang liet verder weten zeer tevreden te zijn met de verzorging in het Zonnehuis. Daarnaast is zij ook heel blij met haar familie. Op de vraag wat het geheim is van haar bijzondere leeftijd, luidde haar antwoord: “Gewoon altijd rustig doorgaan.”


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen vandaag 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.