Pixabay.com
112

Amstelveense voortuinen veelvuldig werkterrein voor dievengilde

Amstelveen - De Amstelveense politie waarschuwt Amstelveners dat er de laatste periode veel elektrische fietsen en elektrische bakfietsen uit Amstelveense voortuinen worden gestolen.

Het weghalen van dit soort fietsen uit de voortuin is volgens de populair onder het dievengilde. Eerder al werd bekend dat fietsendieven het ook veelal hebben voorzien op dure elektrische bakfietsen (zoals de Urban Arrow).

De politie geeft in een voorlichtingsfilmpje tips en adviezen om diefstal te voorkomen en stelt dat er hard aan wordt gewerkt om de daders van deze diefstallen te pakken te krijgen.


Meer nieuws

Wonen gisteren 18:00

JobZ: Nes Vastgoed zoekt personeel

Amstelveen - Op zoek naar een baan in de buurt? Momenteel zijn diverse bedrijven in regio Amstelveen/Amsterdam op zoek naar personeel, zoals bijvoorbeeld Nes Vastgoed.

Politiek gisteren 11:35

BbA pleit voor spoedige renovatie 't Jagershuis

Amstelveen - De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) vindt dat nu de Raad van State definitief heeft besloten dat ’t Jagershuis aan de Amstel een Rijksmonument blijft, snel moet worden begonnen met het herstel van het vervallen pand.