Amstelveense wint 10.000 euro

Amstelveense wint 10.000 euro Foto: Leontine Borsato is ambassadeur van de BankGiro Loterij. [Beeld: Jurgen Jacob Lodder]

Amstelveen - Een grote verrassing voor Bep uit Amstelveen. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.


- Lees verder onder deze advertentie -

Bep (70) vertelt enthousiast: "Onze flat wordt gerenoveerd, hierdoor moet er veel opnieuw geschilderd worden. Kerst komt er ook weer aan, dan gaan we de kleinkinderen lekker verwennen. En misschien een kleine vakantie voor onszelf als het weer er beter op wordt, haha!" 

Amstelveense winnaars
Het is niet de eerste keer dit jaar dat een Amstelveense inwoner er met een prijs in een grote loterij vandoor gaat. Op 1 januari werd bekend dat 13 bewoners van de Olympialaan in Bankras-Kostverloren 1 miljoen euro prijzengeld van de Postcodeloterij mochten verdelen. Ook werden er prijzen gewonnen door Amstelveense inwoners in januari en april dit jaar. In de afgelopen anderhalf jaar wonnen Amstelveners bij elkaar al meer dan 4 miljoen euro bij de Postcodeloterij.

 

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties