Leontine Borsato is ambassadeur van de BankGiro Loterij. [Beeld: Jurgen Jacob Lodder]

Amstelveense wint 10.000 euro

Amstelveen - Een grote verrassing voor Bep uit Amstelveen. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Bep (70) vertelt enthousiast: "Onze flat wordt gerenoveerd, hierdoor moet er veel opnieuw geschilderd worden. Kerst komt er ook weer aan, dan gaan we de kleinkinderen lekker verwennen. En misschien een kleine vakantie voor onszelf als het weer er beter op wordt, haha!" 

Amstelveense winnaars
Het is niet de eerste keer dit jaar dat een Amstelveense inwoner er met een prijs in een grote loterij vandoor gaat. Op 1 januari werd bekend dat 13 bewoners van de Olympialaan in Bankras-Kostverloren 1 miljoen euro prijzengeld van de Postcodeloterij mochten verdelen. Ook werden er prijzen gewonnen door Amstelveense inwoners in januari en april dit jaar. In de afgelopen anderhalf jaar wonnen Amstelveners bij elkaar al meer dan 4 miljoen euro bij de Postcodeloterij.

 


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.