Pixabay.com

Amstelveense woningeigenaren vragen massaal gratis cadeaubon aan voor energiebesparende producten

Amstelveen - Het dagelijkse nieuws over de stijgende energieprijzen lijkt voor duurzaamheidsgekte in Amstelveen te zorgen, zeker onder woningeigenaren. Het Energieloket Amstelveen krijgt opvallend veel aanvragen van woningeigenaren die hun woning willen verduurzamen en ook was er de voorbije dagen een run op een gratis cadeaubon waarmee energiebesparende producten aangeschaft kunnen worden.

Amstelveense woningeigenaren vroegen de afgelopen drie dagen massaal een gratis cadeaubon ter waarde van 60 euro aan, terwijl vorig jaar van een run op dezelfde actie niet bepaald sprake was. De complete voorraad cadeaubonnen voor woningeigenaren is inmiddels op. Voor Amstelveense huurders zijn er nog wel zo'n 5.000 beschikbaar. 

Cadeaubonnen voor huurders nog beschikbaar

Er zijn momenteel alleen nog zo’n 5.000 cadeaubonnen ter waarde van 60 euro voor Amstelveense huurders beschikbaar. Met de cadeaubon kunnen huurders kleine energiebesparende producten, zoals tochtstrips of energiebesparende verlichting, aanschaffen.

De bon kan worden ingewisseld in één van de deelnemende webshops, maar er zijn ook winkels in de buurt waar de cadeaubon gebruikt kan worden. De gemeente adviseert huurders die de bon nog willen aanvragen aan om niet te lang te wachten, want op=op.

Huurders die meer informatie over de gratis cadeaubon willen kunnen naar www.regionaalenergieloket.nl/amstelveen/cadeaubon; Klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’; Bekijk de deelnemende winkels en producten die met de cadeaubon verkregen kunnen worden. Klik op de knop ‘cadeaubon inwisselen’

Energieloket Amstelveen

Vragen over de cadeaubon of het zetten van duurzame stappen in de woning kunnen gesteld worden aan het Energieloket Amstelveen op 088 525 4110. Meer informatie is te vinden op www.regionaalenergieloket.nl/amstelveen

 


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 11:00

Optometrie onder de loep

Amstelveen - Maar liefst 80% van het aantal patiënten met milde oogproblematiek kan worden onderzocht/verholpen door een optometrist. Alleen hebben veel mensen er nog nooit van gehoord. Zelfs huisartsen zijn soms onbekend met het beroep.

112 gisteren 14:06

Amsteltram 25 in botsing met busje

Buitenveldert - Amsteltram 25 is vrijdag in aanrijding gekomen met een taxibusje op de kruising van de Buitenveldertselaan en de Van Nijenrodeweg. Het busje en de tram liepen daarbij schade op.