Jurgen Jacob Lodder

Amstelveense Yvonne in de prijzen bij BankGiro Loterij

AMSTELVEEN - Het blijft prijzen regenen in Amstelveen. Dit keer was inwoonster Yvonne de gelukkige. Zij won 10.000 euro dankzij deelname aan de BankGiro Loterij.

De 68-jarige Yvonne kan haar geluk niet op: "Geweldig! Dit had ik nooit verwacht. Ik wil heel graag een nieuwe bank en een nieuwe kast aanschaffen. Dit komt ontzettend goed uit." Voor hen die nog niet in de prijzen zijn gevallen, is er nog hoop. De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro.

Lucky Amstelveen
Het is niet de eerste keer dit jaar dat een Amstelveense inwoner er met een prijs in een grote loterij vandoor gaat. Op 1 januari werd bekend dat 13 bewoners van de Olympialaan in Bankras-Kostverloren 1 miljoen euro prijzengeld van de Postcodeloterij mochten verdelen. In de afgelopen anderhalf jaar wonnen Amstelveners bij elkaar al meer dan 4 miljoen euro bij de Postcodeloterij.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 08:27

Amstelveen stelt 65.000 euro beschikbaar aan Urbanuskerk

Amstelveen – Gemeente Amstelveen heeft voor de restauratie van de monumentale Urbanuskerk in Bovenkerk eenmalig 65.000 euro beschikbaar gesteld: met het geld wordt in hoofdzaak nieuw voorzetglas voor de speciale glas-in-loodramen betaald en wordt de kerk bovendien fraai uitgelicht.

Politiek gisteren 16:43

Opluchting om gemeentelijke aanschaf 'HogeNood app'

Amstelveen – Met de door gemeente Amstelveen aangeschafte HogeNood app kunnen inwoners met hun smartphone tegenwoordig direct het dichtstbijzijnde opengestelde toegankelijke toilet in Amstelveen vinden. 

Algemeen gisteren 14:30

KWF haalt bijna 30.000 euro op in Amstelveen tijdens collecteweek

Amstelveen - Tijdens de collecteweek in Amstelveen is door vrijwilligers van het KWF maar liefst € 29.836,- opgehaald. 'We zijn iedereen in Amstelveen heel dankbaar voor hun gift', zegt Bas Gijsbers, secretaris van collecteteam Amstelveen.