AmstelveenZ

AmstelveenSport gaat volwassenen leren fietsen

Amstelveen – AmstelveenSport gaat vanaf april fietslessen geven aan volwassenen. In vier lessen van anderhalf uur leren deelnemers de basis van het fietsen, namelijk: balans houden, remmen, sturen en de belangrijkste verkeersregels. 

De kosten voor deelname zijn tien euro.

Amstelveen legt de bedoeling van de cursus uit: 'Ons hele land, en ook Amstelveen, ligt vol fietspaden. Bijna alles is veilig per fiets te bereiken. Als je kunt fietsen, ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Naar het winkelcentrum of bibliotheek of met je kinderen naar school of naar het zwembad. Voor sommige mensen is fietsen niet zo vanzelfsprekend.'

'Ben je er nooit aan toegekomen om te leren fietsen? Ben je nieuw in Nederland en wil je leren fietsen? Of heb je altijd al gefietst, maar ben je angstig geworden? Schrijf je dan snel in voor de cursus ‘Leren fietsen voor volwassenen’. 

Bij voldoende animo starten op woensdag 1 april, vanuit AmstelveenSport, de nieuwe serie fietslessen voor volwassenen. Meld je aan en ontvang persoonlijk de laatste informatie over de cursus. 
Heb je al eerder fietsles gehad en wil je graag deelnemen aan een vervolgcursus? Laat het weten aan AmstelveenSport. Bij voldoende aanmeldingen wordt ook een vervolgcursus gegeven.
 
Voor meer informatie of aanmelden: AmstelveenSport, Saskia van der Meer, 088-8585104; info@amstelveensport.nl


Meer nieuws

Algemeen vandaag 19:51

Amstelveen heeft er een nieuw monument bij

Amstelveen – De gemeente heeft een gebouw aan Schokland 14 in Amstelveen Noord, dat vroeger dienst deed als telefooncentrale, tot gemeentelijke monument verklaard.

Corona Amstelveen vandaag 18:30

Extra hulp en zorg voor kwetsbare kinderen in Amstelveen

Amstelveen - Sinds de schoolsluiting werkt gemeente Amstelveen samen met scholen en kinderdagverblijven om kwetsbare kinderen en gezinnen in Amstelveen goed in beeld te krijgen en hun passende hulp te geven.

Kunst & Cultuur vandaag 13:30

Amstelveen steunt kunst & cultuurinstellingen

Amstelveen - Het college van B en W heeft samen met de gemeenteraad een eerste set aan maatregelen aangekondigd, zodat er bij kunst & cultuurinstellingen in Amstelveen geen zorgen hoeven te zijn over prestatie-eisen, medewerkers of de voortzetting van de bedrijfsvoering van de onderneming of instelling.

Wonen vandaag 11:12

Momenteel ca. 400 woningen en appartementen te koop in Amstelveen

Amstelveen - In de huidige corona-periode staan circa 400 woningen en appartementen te koop in Amstelveen. Dat meldt makelaar Geijsel Kroon, dat in verband met de coronacrisis potentiele kopers de mogelijkheid tot virtuele bezichtigingen biedt.