AmstelveenZ

AmstelveenSport gaat volwassenen leren fietsen

Amstelveen – AmstelveenSport gaat vanaf april fietslessen geven aan volwassenen. In vier lessen van anderhalf uur leren deelnemers de basis van het fietsen, namelijk: balans houden, remmen, sturen en de belangrijkste verkeersregels. 

De kosten voor deelname zijn tien euro.

Amstelveen legt de bedoeling van de cursus uit: 'Ons hele land, en ook Amstelveen, ligt vol fietspaden. Bijna alles is veilig per fiets te bereiken. Als je kunt fietsen, ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Naar het winkelcentrum of bibliotheek of met je kinderen naar school of naar het zwembad. Voor sommige mensen is fietsen niet zo vanzelfsprekend.'

'Ben je er nooit aan toegekomen om te leren fietsen? Ben je nieuw in Nederland en wil je leren fietsen? Of heb je altijd al gefietst, maar ben je angstig geworden? Schrijf je dan snel in voor de cursus ‘Leren fietsen voor volwassenen’. 

Bij voldoende animo starten op woensdag 1 april, vanuit AmstelveenSport, de nieuwe serie fietslessen voor volwassenen. Meld je aan en ontvang persoonlijk de laatste informatie over de cursus. 
Heb je al eerder fietsles gehad en wil je graag deelnemen aan een vervolgcursus? Laat het weten aan AmstelveenSport. Bij voldoende aanmeldingen wordt ook een vervolgcursus gegeven.
 
Voor meer informatie of aanmelden: AmstelveenSport, Saskia van der Meer, 088-8585104; info@amstelveensport.nl


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 14:17

Dit zijn de nieuwste RIVM-coronacijfers in Amstelveen

Amstelveen - Uit de meest actuele corona-update van het RIVM (29-9-2020) blijkt dat het aantal positief geteste personen in Amstelveen opnieuw fors is opgelopen. Ook het aantal ziekenhuisopnames en overleden personen steeg. 

Advertorial Gezondheid & welzijn gisteren 12:21

Dementie: hoe te herkennen en wat te doen?

Beginnende dementie kan soms erg lastig te herkennen zijn. Het eerste signaal van dementie komt meestal ook niet van de persoon die hier zelf aan lijdt. Vaak is het iemand die dichtbij de persoon staat, die de eerste symptomen het eerst zal herkennen. Hoe kunt u als naaste dementie herkennen? En hoe gaat u hier vervolgens mee om als de diagnose is gesteld? Kan aanvullende thuiszorg bijvoorbeeld een goede rol spelen? Samen met De Thuiszorg Student helpen wij u op weg.

Algemeen gisteren 11:57

Sterke groei zonnepanelen in Amstelveen

Amstelveen – Huishoudens en bedrijven in Amstelveen produceren de afgelopen jaren steeds meer zonnestroom. Het totale vermogen van zonnepanelen op woningen in Amstelveen is sinds 2018 gestegen met 84 procent en het Amstelveense bedrijfsleven wekte 99 procent meer zonnestroom op dan in 2018.