AmstelveenZ

AmstelveenSport gaat volwassenen leren fietsen

Amstelveen – AmstelveenSport gaat vanaf april fietslessen geven aan volwassenen. In vier lessen van anderhalf uur leren deelnemers de basis van het fietsen, namelijk: balans houden, remmen, sturen en de belangrijkste verkeersregels. 

De kosten voor deelname zijn tien euro.

Amstelveen legt de bedoeling van de cursus uit: 'Ons hele land, en ook Amstelveen, ligt vol fietspaden. Bijna alles is veilig per fiets te bereiken. Als je kunt fietsen, ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Naar het winkelcentrum of bibliotheek of met je kinderen naar school of naar het zwembad. Voor sommige mensen is fietsen niet zo vanzelfsprekend.'

'Ben je er nooit aan toegekomen om te leren fietsen? Ben je nieuw in Nederland en wil je leren fietsen? Of heb je altijd al gefietst, maar ben je angstig geworden? Schrijf je dan snel in voor de cursus ‘Leren fietsen voor volwassenen’. 

Bij voldoende animo starten op woensdag 1 april, vanuit AmstelveenSport, de nieuwe serie fietslessen voor volwassenen. Meld je aan en ontvang persoonlijk de laatste informatie over de cursus. 
Heb je al eerder fietsles gehad en wil je graag deelnemen aan een vervolgcursus? Laat het weten aan AmstelveenSport. Bij voldoende aanmeldingen wordt ook een vervolgcursus gegeven.
 
Voor meer informatie of aanmelden: AmstelveenSport, Saskia van der Meer, 088-8585104; info@amstelveensport.nl


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.