AmstelveenSport

AmstelveenSport nieuwe naam voor Sportbedrijf Amstelveen

Amstelveen - Het is gedaan met de naam Sportbedrijf Amstelveen: de organisatie heet voortaan AmstelveenSport en heeft een nieuw logo. Ook zwembad De Meerkamp heeft een nieuw logo, dat beter past bij de nieuwe uitstraling van AmstelveenSport.

Met de nieuwe naam en het nieuwe logo wil AmstelveenSport meer eenheid in de uitstraling realiseren en een frisse start maken.

'Niet alleen onze naam verandert, ook het logo en de logo's van zwembad De Meerkamp en De Beweegbus. Zo ziet u in één oogopslag waar wij ons voor inzetten, dat is wel zo duidelijk. Wij verheugen ons op een frisse start, samen met u,' zo meldt AmstelveenSport in een persbericht.

'Vanaf nu heten we wat we tot in onze poriën zijn: AmstelveenSport'. Wij zijn team Sport, bewegingsexperts, waarop je kunt vertrouwen, met een helder verhaal en plezier in ons vak.' 

AmstelveenSport is hét sportplatform van Amstelveen en is een niet gebonden stichting die zich zonder winstoogmerk inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen. Als slogan gebruikt AmstelveenSport 'Sterk in beweging'.

Ook de website is verandert in www.amstelveensport.nl evenals de  e-mailadressen, die nu eindigen op @amstelveensport.nl.

 De nieuwe uitstraling van De Meerkamp met onderop het nieuwe logo van het zwembad.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen vandaag 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.