AmstelveenSport nieuwe naam voor Sportbedrijf Amstelveen

AmstelveenSport nieuwe naam voor Sportbedrijf Amstelveen Foto: AmstelveenSport

Amstelveen - Het is gedaan met de naam Sportbedrijf Amstelveen: de organisatie heet voortaan AmstelveenSport en heeft een nieuw logo. Ook zwembad De Meerkamp heeft een nieuw logo, dat beter past bij de nieuwe uitstraling van AmstelveenSport.

Met de nieuwe naam en het nieuwe logo wil AmstelveenSport meer eenheid in de uitstraling realiseren en een frisse start maken.

'Niet alleen onze naam verandert, ook het logo en de logo's van zwembad De Meerkamp en De Beweegbus. Zo ziet u in één oogopslag waar wij ons voor inzetten, dat is wel zo duidelijk. Wij verheugen ons op een frisse start, samen met u,' zo meldt AmstelveenSport in een persbericht.

'Vanaf nu heten we wat we tot in onze poriën zijn: AmstelveenSport'. Wij zijn team Sport, bewegingsexperts, waarop je kunt vertrouwen, met een helder verhaal en plezier in ons vak.' 

AmstelveenSport is hét sportplatform van Amstelveen en is een niet gebonden stichting die zich zonder winstoogmerk inzet om Amstelveners gezond te laten bewegen. Als slogan gebruikt AmstelveenSport 'Sterk in beweging'.

Ook de website is verandert in www.amstelveensport.nl evenals de  e-mailadressen, die nu eindigen op @amstelveensport.nl.

 De nieuwe uitstraling van De Meerkamp met onderop het nieuwe logo van het zwembad.


Reacties