AmstelveenSport organiseert dit voorjaar 11 parkentocht

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert ook dit voorjaar de 11 parkentocht. De elf wandelingen van deze editie staan in het teken van 'Vit, vitaal en sociaal; er op uit met 11 soorten fruit'. Naast bewegen is gezonde voeding essentieel voor een fit en vitaal leven. Na afloop van elke wandeling ontvangen de deelnemers telkens een ander stuk fruit. 

Start op 4 april

Vanaf 4 april wordt er wekelijks op de dinsdag en de donderdag vanaf 10.00 uur ongeveer een uur gewandeld vanaf verschillende plekken in Amstelveen. Dinsdag 4 april is het vertrekpunt Stichting de Uiterton, Amsterdamseweg 304.

Wandelen is een laagdrempelige manier om fit te blijven. Ga samen op pad met een groep wandelaars, wandel onder professionele begeleiding en werk aan je vitaliteit. Kosten voor deelname zijn € 2,- per wandeling of € 20,- voor een strippenkaart van 11 wandelingen. Inschrijven kan van tevoren via www.amstelveensport.nl/11-parkentocht

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen, neem contact op met buurtsportcoach Sabine Meeuwis via s.meeuwis@amstelveensport.nl of 088 - 8585104

Samen wandelen?

Met elkaar afspreken om mee te wandelen met de 11 Parkentocht kan via de besloten facebookgroep: AmstelveenWandelt. In deze groep worden ook foto’s en ervaringen van de 11 parkentocht gedeeld.

Vertreklocaties

Start is telkens om 10.00 uur vanaf:

Dinsdag 4 april – Sichting de Uiterton, Amsterdamseweg 304

Vrijdag 7 april - Poel’s Up, Laan Nieuwer Amstel 1B

Dinsdag 11 april - Bezoekerscentrum Amsterdamse Bos, Bosbaanweg 5

Vrijdag 14 april - Kwiek Beweegroute, Augusta de Witlaan 2

Dinsdag 18 april - Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1

Vrijdag 21 april - Beweegbank voor MC Zonnestein, Van Heuven Goedhartlaan 933

Dinsdag 25 april - Atletiekvereniging Startbaan, Startbaan 1A

Vrijdag 28 april - Silversant, Noorddammerlaan 119

Dinsdag 2 mei – Pluspunt, Smeenklaan 1

Vrijdag 5 mei - Ontmoetingscentrum de Meent, Orion 3

Dinsdag 9 mei - Wijkcentrum De Bolder, Groenhof


Meer nieuws

112 vandaag 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse in de omgeving van het busstation. De politie spreekt van een verdachte situatie in een bus, waarbij een passagier een verdacht pakketje bij zich zou hebben gehad. De bus is op Meander stopgezet en ontruimd.

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.