AmstelveenSport organiseert dit voorjaar 11 parkentocht

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert ook dit voorjaar de 11 parkentocht. De elf wandelingen van deze editie staan in het teken van 'Vit, vitaal en sociaal; er op uit met 11 soorten fruit'. Naast bewegen is gezonde voeding essentieel voor een fit en vitaal leven. Na afloop van elke wandeling ontvangen de deelnemers telkens een ander stuk fruit. 

Start op 4 april

Vanaf 4 april wordt er wekelijks op de dinsdag en de donderdag vanaf 10.00 uur ongeveer een uur gewandeld vanaf verschillende plekken in Amstelveen. Dinsdag 4 april is het vertrekpunt Stichting de Uiterton, Amsterdamseweg 304.

Wandelen is een laagdrempelige manier om fit te blijven. Ga samen op pad met een groep wandelaars, wandel onder professionele begeleiding en werk aan je vitaliteit. Kosten voor deelname zijn € 2,- per wandeling of € 20,- voor een strippenkaart van 11 wandelingen. Inschrijven kan van tevoren via www.amstelveensport.nl/11-parkentocht

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen, neem contact op met buurtsportcoach Sabine Meeuwis via s.meeuwis@amstelveensport.nl of 088 - 8585104

Samen wandelen?

Met elkaar afspreken om mee te wandelen met de 11 Parkentocht kan via de besloten facebookgroep: AmstelveenWandelt. In deze groep worden ook foto’s en ervaringen van de 11 parkentocht gedeeld.

Vertreklocaties

Start is telkens om 10.00 uur vanaf:

Dinsdag 4 april – Sichting de Uiterton, Amsterdamseweg 304

Vrijdag 7 april - Poel’s Up, Laan Nieuwer Amstel 1B

Dinsdag 11 april - Bezoekerscentrum Amsterdamse Bos, Bosbaanweg 5

Vrijdag 14 april - Kwiek Beweegroute, Augusta de Witlaan 2

Dinsdag 18 april - Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1

Vrijdag 21 april - Beweegbank voor MC Zonnestein, Van Heuven Goedhartlaan 933

Dinsdag 25 april - Atletiekvereniging Startbaan, Startbaan 1A

Vrijdag 28 april - Silversant, Noorddammerlaan 119

Dinsdag 2 mei – Pluspunt, Smeenklaan 1

Vrijdag 5 mei - Ontmoetingscentrum de Meent, Orion 3

Dinsdag 9 mei - Wijkcentrum De Bolder, Groenhof


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen gisteren 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet. 

Algemeen 17 apr. 2024 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen 17 apr. 2024 11:28

Koningsnacht en Koningsdag 2024 Amstelveen: alles wat je moet weten

Amstelveen - Op 26 april Koningsnacht en 27 april Koningsdag bruist het weer als vanouds in Amstelveen, met een gezellige mix van vrijmarkten en festiviteiten. In veel wijken in de stad worden activiteiten en vrijmarkten georganiseerd. 

Algemeen 17 apr. 2024 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.