AmstelveenSport organiseert dit voorjaar 11 parkentocht

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert ook dit voorjaar de 11 parkentocht. De elf wandelingen van deze editie staan in het teken van 'Vit, vitaal en sociaal; er op uit met 11 soorten fruit'. Naast bewegen is gezonde voeding essentieel voor een fit en vitaal leven. Na afloop van elke wandeling ontvangen de deelnemers telkens een ander stuk fruit. 

Start op 4 april

Vanaf 4 april wordt er wekelijks op de dinsdag en de donderdag vanaf 10.00 uur ongeveer een uur gewandeld vanaf verschillende plekken in Amstelveen. Dinsdag 4 april is het vertrekpunt Stichting de Uiterton, Amsterdamseweg 304.

Wandelen is een laagdrempelige manier om fit te blijven. Ga samen op pad met een groep wandelaars, wandel onder professionele begeleiding en werk aan je vitaliteit. Kosten voor deelname zijn € 2,- per wandeling of € 20,- voor een strippenkaart van 11 wandelingen. Inschrijven kan van tevoren via www.amstelveensport.nl/11-parkentocht

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen, neem contact op met buurtsportcoach Sabine Meeuwis via s.meeuwis@amstelveensport.nl of 088 - 8585104

Samen wandelen?

Met elkaar afspreken om mee te wandelen met de 11 Parkentocht kan via de besloten facebookgroep: AmstelveenWandelt. In deze groep worden ook foto’s en ervaringen van de 11 parkentocht gedeeld.

Vertreklocaties

Start is telkens om 10.00 uur vanaf:

Dinsdag 4 april – Sichting de Uiterton, Amsterdamseweg 304

Vrijdag 7 april - Poel’s Up, Laan Nieuwer Amstel 1B

Dinsdag 11 april - Bezoekerscentrum Amsterdamse Bos, Bosbaanweg 5

Vrijdag 14 april - Kwiek Beweegroute, Augusta de Witlaan 2

Dinsdag 18 april - Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1

Vrijdag 21 april - Beweegbank voor MC Zonnestein, Van Heuven Goedhartlaan 933

Dinsdag 25 april - Atletiekvereniging Startbaan, Startbaan 1A

Vrijdag 28 april - Silversant, Noorddammerlaan 119

Dinsdag 2 mei – Pluspunt, Smeenklaan 1

Vrijdag 5 mei - Ontmoetingscentrum de Meent, Orion 3

Dinsdag 9 mei - Wijkcentrum De Bolder, Groenhof


Meer nieuws

112 vandaag 09:38

Ravage na nachtelijke klapper Buitenveldert

Buitenveldert - Op de Van Neijenrodeweg bij de Van Leijenberglaan in Buitenveldert heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een zwaar ongeval plaatsgevonden.

Sport gisteren 21:09

Amstelveen huldigt hockeykampioenen Pinoké en Amsterdam

Amstelveen - De hockeyers Heren 1 van Pinoké en Dames 1 van Amsterdam zijn vrijdagmiddag gehuldigd in Amstelveen voor het behalen van de landstitel. 'Wij zijn supertrots op de prestaties van beide clubs', zei burgemeester Tjapko Poppens. 'De Amstelveense jeugd heeft er met jullie nieuwe helden bij.'

Algemeen gisteren 14:16

Nieuwe editie AmstelveenZ Magazine is uit!

Amstelveen - De nieuwste editie van AmstelveenZ Magazine is weer uit en wordt de komende dagen verspreid in Amstelveen en omgeving. Op de voorpagina prijkt acteur en zanger Giorgio Sanches.