Pixabay.com

AmstelveenZ Dierendagshow.... show je huisdier!

Amstelveen - Het is weer Dierendag! Heb jij een leuke, aandoenlijke, lieve of gekke foto (of kort filmpje) van jouw  huisdier? Stuur ‘m in en maak met jouw Amstelveense huisdier (of dieren) kans op een waardebon van 50 euro van Van Noord's Dierenvoeders.

Update: deze actie is afgesloten, de winnaars zijn bekend.

Je kan de foto van je huisdier(en) onder dit bericht op onze Facebook-pagina posten. Of gebruik @Amstelveenz /#amstelveenz op Instagram.

Heb je geen social media dan mag je natuurlijk ook je foto of video e-mailen naar actie@amstelveenz.nl Natuurlijk leuk als je de naam van je van je huisdier noemt bij je inzending! 

Traditiegetrouw zijn honden en katten populair, maar ingezonden foto’s/video’s van vogels, vissen, knaagdieren.... kortom alle huisdieren van Amstelveen - zijn van harte welkom.

Van Noord's Dierenvoeders

AmstelveenZ verloot twee waardebonnen van 50 euro onder volgers van onze social media-account(s), te besteden bij de Amstelveense dierenspeciaalzaak Van Noord's Dierenvoeders, om een leuk of smaakvol cadeautje voor jouw huisdier(en) uit te zoeken!

Insturen kan tot maandag 4 oktober 2022 23.59 uur. Morgen (5 oktober) maken we de twee winnaars bekend van de waardebonnen!

Bekijk de algemene actievoorwaarden op AmstelveenZ.nl (zie hier).


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:34

Speciale signeersessie Marianne Timmer bij De Wijnschuur

Amstelveen/Nes/Uithoorn - Olympisch kampioen Marianne Timmer komt op zaterdag 9 december 2023 tussen 15.00 en 17.00 uur naar De Wijnschuur in Nes aan de Amstel om haar nieuwe boek 'De Timmerfabriek' te promoten en te signeren.  

Horeca 6 dec. 2023 15:00

X-MAS Bajes Cocktail Night: reserveer je plekje

Amstelveen - In De Bajes aan de Ouderkerkerlaan 1-2 wordt vrijdagavond 15 december 2023 een X-MAS Bajes Cocktail Night gehouden. Je kan nu je plekje reserveren voor deze gezellige cocktailavond in kerstsferen.