Pixabay.com

AmstelveenZ Dierendagshow.... show je huisdier!

Amstelveen - Het is weer Dierendag! Heb jij een leuke, aandoenlijke, lieve of gekke foto (of kort filmpje) van jouw  huisdier? Stuur ‘m in en maak met jouw Amstelveense huisdier (of dieren) kans op een waardebon van 50 euro van Van Noord's Dierenvoeders.

Update: deze actie is afgesloten, de winnaars zijn bekend.

Je kan de foto van je huisdier(en) onder dit bericht op onze Facebook-pagina posten. Of gebruik @Amstelveenz /#amstelveenz op Instagram.

Heb je geen social media dan mag je natuurlijk ook je foto of video e-mailen naar actie@amstelveenz.nl Natuurlijk leuk als je de naam van je van je huisdier noemt bij je inzending! 

Traditiegetrouw zijn honden en katten populair, maar ingezonden foto’s/video’s van vogels, vissen, knaagdieren.... kortom alle huisdieren van Amstelveen - zijn van harte welkom.

Van Noord's Dierenvoeders

AmstelveenZ verloot twee waardebonnen van 50 euro onder volgers van onze social media-account(s), te besteden bij de Amstelveense dierenspeciaalzaak Van Noord's Dierenvoeders, om een leuk of smaakvol cadeautje voor jouw huisdier(en) uit te zoeken!

Insturen kan tot maandag 4 oktober 2022 23.59 uur. Morgen (5 oktober) maken we de twee winnaars bekend van de waardebonnen!

Bekijk de algemene actievoorwaarden op AmstelveenZ.nl (zie hier).


Meer nieuws

Winkels vandaag 10:29

Stadshart Amstelveen verwelkomt nieuwe winkels

Amstelveen - Winkelcentrum Stadshart Amstelveen blijft in beweging met de aankondiging van nieuwe winkelopeningen. De transformatie van Pandora naar een nieuw winkelconcept is voltooid en binnenkort openen ook nieuwe winkels van BioSwiss Alps, Norah en Leonidas in het Stadshart om de diversiteit van het winkelaanbod te versterken.

Algemeen gisteren 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen gisteren 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet. 

Algemeen 17 apr. 2024 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen 17 apr. 2024 11:28

Koningsnacht en Koningsdag 2024 Amstelveen: alles wat je moet weten

Amstelveen - Op 26 april Koningsnacht en 27 april Koningsdag bruist het weer als vanouds in Amstelveen, met een gezellige mix van vrijmarkten en festiviteiten. In veel wijken in de stad worden activiteiten en vrijmarkten georganiseerd.