Stefan Bink & winnaar Mats

AmstelveenZ Instagram-actie: Mats wint nieuwe Cortina-fiets van BINK

Amstelveen - Via de Instagram-actie in de scholenspecial van AmstelveenZ Magazine, in de eerste editie van dit jaar, maakten scholieren kans op een Cortina-fiets t.w.v. €599 van fietsspecialist BINK Fietsen aan de Amsterdamseweg. 

Uit vele inzendingen werd Mats als winnaar gekozen en hij mocht zijn fiets, een Cortina U4, woensdag ophalen bij BINK Fietsen aan de Amsterdamseweg.

'Volgend schooljaar ga ik nog verder fietsen, namelijk naar Westplas Mavo in Aalsmeer', aldus de winnaar van de Cortina fiets.  

Stefan Bink overhandigde de stoere Cortina-fiets aan Mats en die erg blij was met zijn nieuwe fiets. BINK Fietsen is al meer dan 40 jaar gevestigd in Amstelveen en heeft een ruime collectie fietsen voor alle leeftijdsgroepen. Bij Amstelveense scholieren is Cortina nog altijd bijzonder in trek. 

AmstelveenZ wenst Mats veel plezier met zijn nieuwe fiets en bedankt iedereen voor het meedoen aan de actie!


Meer nieuws

Algemeen gisteren 08:00

Hoe gaat het met Rens en Rachel van Hilst op Camping44? (Wij Emigreren, SBS6)

Amstelveen - AmstelveenZ verhaalde begin dit jaar over de avonturen van Rens & Rachel van Hilst, die eind 2018 Amstelveen vaarwel zwaaiden om een volledig nieuw leven op te bouwen en een boerencamping (Camping44) te beginnen in het Italiaanse Loro Piceno. Hoe gaat het nu met het gezin, dat in 2019 te zien was in de eerste aflevering van Wij Emigreren bij SBS6?

Corona Amstelveen 7 aug. 2020 17:54

Positief getest op COVID-19? Zelf je netwerk inlichten

Amstelveen – De GGD in regio Amsterdam, waar Amstelveen onder valt, gaat niet langer alle contacten van met COVID-19 besmette personen nabellen. Positief geteste Amstelveners moeten voorlopig zelf hun contacten gaan waarschuwen.

Algemeen 7 aug. 2020 11:51

AH-inzamelingsactie 'jackpot' voor Voedselbank Amstelveen

Amstelveen - De recente inzamelingactie voor de Voedselbank Amstelveen bij zeven Amstelveense Albert Heijn-filialen, is een groot succes geworden: de actie leverde liefst 240 grote dozen vol houdbare producten op.