AmstelveenZ komt met nieuwe restaurant 10-daagse: De Smaken van Amstelveen

Amstelveen - De AmstelveenZ Restaurantweek is vernieuwd en terug van weggeweest! In samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland en Visit Amstelveen organiseert AmstelveenZ namelijk tussen donderdag 10 november en zondag 20 november 2022 de nieuwe restaurant-10-daagse De Smaken van Amstelveen.  

De succesvolle AmstelveenZ Restaurantweek-reeks werd na de laatste (zevende) editie in 2019 ruw onderbroken door corona. Natuurlijk lag het in de bedoeling het culinaire evenement weer te organiseren en dat doen we nu met de nieuwe lokale culinaire 10-daagse De Smaken van Amstelveen.

KLIK HIER & RESERVEER

Bij de vele deelnemende restaurants (ofwel de Amstelveense smaakmakers) kan je tussen donderdag 10 en zondag 20 november 2022 dus weer ouderwets voordelig culinair genieten, tegen gereduceerde menuprijzen van € 27.50, € 37.50 of € 47.50* per persoon (afhankelijk van de grootte en kwaliteit van de menu’s).

De Smaken van Amstelveen wordt mede mogelijk gemaakt door KHN Amstelland, Visit Amstelveen en het Stimuleringsfonds voor de Lokale Economie van de gemeente Amstelveen. Ga snel naar de vernieuwde website, reserveer en... Eet Smakelijk!

Smaken_van_Amstelveen_-_logo_A2.jpg
De Smaken van Amstelveen 2022.

smaken_2022_visit_amstelveen_logo_sponsor.pngsmaken_2022_khn_logo_sponsor.pngsmaken_2022_khn_logo_sponsor2.png


Meer nieuws

Politiek vandaag 19:56

In memoriam: Tim Lechner

Amstelveen – Lokaal politicus Tim Lechner, initiatiefnemer van de lokale politieke partij Actief voor Amstelveen, is afgelopen donderdag overleden. Lechner was in 2017 initiatiefnemer en mede-oprichter van de destijds nieuwe lokale partij, die in 2018 als nieuwkomer twee zetels in de Amstelveense gemeenteraad behaalde.

Verkeer & Vervoer vandaag 11:43

‘Invoering 30 km/u in hoofdstad klap voor OV-netwerk in regio’

Amstelveen - Vijf gemeenten rond de hoofdstad willen opheldering van het Amsterdamse gemeentebestuur waarom er onvoldoende rekening is gehouden met het effect van het invoeren van 30-km zones (GOW 30*) op het regionale Openbaar Vervoer-netwerk van en naar Amsterdam, ondanks dat de gemeenten daar afgelopen zomer al om vroegen.

Algemeen gisteren 18:06

Amstelveen van voorheen (391)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 391 een oude foto van het voormalige café-restaurant d’Amstelhoek op de grens van Amstelveen en Amsterdam.

Verkeer & Vervoer 24 feb. 2024 13:09

A10 geblokkeerd door klimaatactivisten

Amsterdam/Amstelveen - Enkele honderden klimaatactivisten hebben zaterdagmiddag Rijksweg A10 bij Amsterdam geblokkeerd. Leden van Extinction Rebellion trokken rond kwart over twaalf de snelweg op voor een demonstratie, die vooraf was verboden door Amsterdamse burgemeester Halsema.