Jaap Maars

AmstelveenZ Lentemarathon: inschrijven kan nog

AMSTELVEEN - Op zondag 25 maart 2018 staat de tweede editie van de AmstelveenZ Lentemarathon op het programma: voor de estafettemararthon (met z'n vieren ca 10 km)  zijn nog enkele plekken vrij een ook voor de hele en halve marthon is inschrijven nog mogelijk tot en met 18 maart 2018.

Het fraaie vernieuwde parcours loopt door de mooiste delen van Amstelveen (door polder, bos en langs rivier). Op deze dag kan je naast de reguliere marathon ook weer een halve marathon lopen, of de estafette – waarbij je de marathon met z’n vieren loopt. Voor de laatste zijn nog enkele teams beschikbaar.

Inschrijven!

Wil jij zeker nog meedoen? Schrijf je dan in via www.lentemarathon.nl 1500 lopers gingen je al voor! 


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.