Het 'stadsstrand' aan De Poel.

AmstelveenZ Poll: Stadsstrand Amstelveen, top of flop?

Amstelveen - Vorig jaar werd in recreatiegebied De Poeloever aan de Amstelveense poel een 'Stadsstrand' aangelegd. 

De gemeente presenteerde het strand vorig jaar als 'een unieke plek aan de Poel om te recreëren, waar kinderen in het zand kunnen spelen, kan worden gesport of lekker kan worden geluierd met een prachtig uitzicht op de Poel'. 

Hoewel we op warme dagen niet vaak mensen zien op de strook zand (gelegenheid tot zwemmen is er niet omdat de Amstelveense veenplas geen officiële zwemlocatie is en bovendien is vergeven van blauwalg) zijn we benieuwd wat jouw mening is over het strand(je): top of flop? Breng je stem uit op de stelling:

Geef uw mening

Stadsstrand Amstelveen, top of flop?

Totaal 1471x gestemd

Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:26

Stemmen op nieuw kunstwerk in wijkpark Middenhoven

Amstelveen - In Wijkpark Middenhoven komt een nieuw kunstvriendelijk kunstwerk. De Adviescommissie Beeldende Kunst (ABK) heeft kunstenaar Cindy Bakker geselecteerd voor dit kunstwerk. Zij maakte twee schetsontwerpen. Amstelveners kunnen via denkmee.amstelveen.nl stemmen op een van de twee werken.

Algemeen gisteren 15:53

Amstelveners laten subsidie voor groene gevel en verticale tuin links liggen

Amstelveen - Ondanks dat er een ruime subsidieregeling beschikbaar is, heeft de gemeente Amstelveen dit jaar exact nul subsidie-aanvragen van inwoners gehad voor het aanleggen van een zogenoemde ‘groene gevel’ of ‘verticale tuin’. Wel is er vraag naar subsidie voor groene (sedum) daken en geveltuintjes, maar ook die blijven achter.

Algemeen gisteren 13:52

'Streep door nieuw horecapaviljoen in recreatiegebied Poeloever Amstelveen'

Amstelveen - Amstelveen lijkt een ferme streep te hebben gezet door de ontwikkeling van een nieuw horeca-paviljoen aan De Poel. Over een nieuw paviljoen wordt al jaren gesproken, maar wethouder Herbert Raat geeft in een blog aan er inmiddels geen energie meer in te steken.

Amstelveen van voorheen 2 okt. 2022 20:53

Amstelveen van voorheen (319)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 319 een oude en bijzondere kopergravure getiteld ‘t Dorp Amstelveen.