Brasserie Paardenburg

Amstelveenz Restaurantweek: Brasserie Paardenburg

AMSTELVEEN - De Amstelveenz Restaurantweek staat weer voor de deur! Vanaf 22 maart tot en met 1 april bieden tal van restaurants in Amstelveen en omstreken een driegangenmenu aan voor maar €25 per persoon. Zo ook Brasserie Paardenburg! Reserveer via www.amstelveenzrestaurantweek.nl

Lekker eten en drinken én gastvrijheid staan voorop bij Brasserie Paardenburg. Hiermee brengen de medewerkers van de eetgelegenheid aan de Amstel mensen dagelijks bij elkaar om te inspireren, te laten genieten en bijzondere ervaringen te bezorgen. Ervaar de eigentijdse en informele sfeer met een hoogwaardige service, die garant staat voor een heerlijke avond uit eten aan de Amstel.

 

MENU

LUNCH & DINER

 

 

 

Voorgerecht

 

Franse uiensoep met crouton met gruyèrekaas

*

 

Hoofdgerecht

 

Proeverij van diverse vlees- en visgerechten met bijpassend garnituur

*

 

Nagerecht

 


Crème Catalana met maple walnut ijs en een kletskop

  

Een tafel reserveren bij Brasserie Paardenburg tijdens de Amstelveenz Restaurantweek? Dat kan hier!

De Amstelveenz Restaurantweek wordt mede mogelijk gemaakt door Accuraat Verhuur, Oma Bobs en de Gemeente Amstelveen.


Meer nieuws

Politiek vandaag 12:20

Aanpassing woontorenplan Groenelaan geeft Burgerbelangen nog geen reden tot juichen

Amstelveen – De lokale politieke partij Burgerbelangen Amstelveen (bbA) geeft aan nog niet gerust te zijn op de woningbouwplannen op de plek van het tankstation en de showroom in de wijk Groenelaan (Newa 2), ondanks dat de wethouder na overleg met de projectontwikkelaar vindt dat de plannen opnieuw vormgegeven moeten worden in overleg met buurtbewoners.

Algemeen vandaag 10:03

Weer forse snelheidsovertredingen: rijbewijs inleveren

Amstelveen - Tijdens een korte snelheidscontrole op de Beneluxbaan in Amstelveen zijn gisteren opnieuw diverse hardrijders op de bon geslingerd en mocht een bestuurster haar rijbewijs inleveren omdat ze 56 kilometer per uur te hard reed. Op Rijksweg A9 kon een bestuurder zijn hagelnieuwe snelle auto (net een dag oud) inleveren na een forse snelheidsovertreding (176 km/u waar 100 is toegestaan).