Brasserie 't Hert

Amstelveenz Restaurantweek: Brasserie 't Hert

AMSTELVEEN - De Amstelveenz Restaurantweek staat weer voor de deur! Vanaf 12 tot en met 22 oktober bieden maar liefst 26 restaurants in Amstelveen en omstreken een driegangenmenu aan voor maar €25 per persoon, waaronder Brasserie 't Hert!

'T Hert is een brasserie zoals het hoort: ongedwongen, puur, eerlijk, lekker eten, relaxed een drankje drinken en vooral voor gezelligheid in een sfeervolle omgeving. Een keuken waar het altijd zomer is, met invloeden uit Frankrijk, Spanje en Italië. In één woord mediterraan. Voor de Amstelveenz Restaurantweek hebben ze weer een speciaal menu samengesteld.

MENU

LUNCH & DINER

 

Voorgerecht

Vitello tonato met kappertjes, rucola, taggia olijven en parmezaan

*

Hoofdgerecht

Lamsrack op een stamppotje van peultjes, doperwten en een ingekookte lamsjus

of

Vis van de dag met bijpassende gerechten

*

Nagerecht

Italiaanse versnapering,
Chantilly crèma

 

Een tafel reserveren bij Brasserie 't Hert tijdens de Amstelveenz Restaurantweek?  Dat kan hier!

De Amstelveenz Restaurantweek wordt mede mogelijk gemaakt door Accuraat Verhuur, Oma Bobs en de Gemeente Amstelveen.


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.