Ammonite Club Restaurant

AmstelveenZ Restaurantweek presenteert: Ammonite Club Restaurant

Amstelveen - Amstelveen is een nieuwe speler rijker op horecagebied en wat voor een! Tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek kunnen Amstelveners voordelig kennismaken met het prachtige 'Ammonite Club Restaurant', op de grens van Amstelveen en Amsterdam.  

Het Ammonite Club Restaurant (reserveer hier snel je tafeltje voor ze op zijn) ligt nagenoeg tegen de Middelpolder aan in de wijk Kronenburg en maakt onderdeel uit van het spectaculaire Ammonite Hotel.

‘Fine Dining is a way of Life’  is het motto bij het Ammonite Club Restaurant, dat wordt gekenmerkt door een warme, prachtige ambiance in een trendy jasje - en natuurlijk een uitstekende keuken.

Ammonite heeft speciaal voor de AmstelveenZ Restaurantweek een 3-, 4- en 5-gangenmenu samengesteld voor respectievelijk €25, €35 of €45 per persoon. Daarnaast biedt het restaurant extra voordelig een voortreffelijk wijn-arrangement aan tegen een prijs van €15,- (bij 3 gangen) €19,- (bij 4 gangen) en €23,- (bij 5-gangen).

Probeer Ammonite Club Restaurant voordelig uit tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek tussen 11 en 21 oktober 2018!


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 13:20

Woningen Oude Dorp en pastorie Annakerk tegen de vlakte voor verbreding A9

Amstelveen - Om ruimte te maken voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 Amstelveen worden diverse woningen in het Oude Dorp, maar ook de pastorie naast de Annakerk, binnen enkele maanden gesloopt. De panden staan op de plek waar straks de extra rijstroken komen en de overkapping Oude Dorp wordt gerealiseerd.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Vernieuwd kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan gaat eind juli open

Amstelveen - Het vernieuwde kruispunt Sportlaan/Beneluxbaan opent naar verwachting vrijdag 31 juli 2020. Vanaf juni moet het verkeer rekening houden met veel wisselende omleidingen en afsluitingen om het kruispunt definitief gereed te kunnen maken.

Algemeen vandaag 10:01

5 keer een check om het op je werk leuk (en vol) te houden

Brigitte Kaandorp zong ‘Ik heb een zwaa-aa-aar leven’. Als jij daar zaken in herkent als het gaat om je werkzame leven, wordt het tijd om veranderingen aan te brengen. Hier volgen vijf adviezen om weer fris en fruitig naar je werk te gaan. 

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen.