Ammonite Club Restaurant

AmstelveenZ Restaurantweek presenteert: Ammonite Club Restaurant

Amstelveen - Amstelveen is een nieuwe speler rijker op horecagebied en wat voor een! Tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek kunnen Amstelveners voordelig kennismaken met het prachtige 'Ammonite Club Restaurant', op de grens van Amstelveen en Amsterdam.  

Het Ammonite Club Restaurant (reserveer hier snel je tafeltje voor ze op zijn) ligt nagenoeg tegen de Middelpolder aan in de wijk Kronenburg en maakt onderdeel uit van het spectaculaire Ammonite Hotel.

‘Fine Dining is a way of Life’  is het motto bij het Ammonite Club Restaurant, dat wordt gekenmerkt door een warme, prachtige ambiance in een trendy jasje - en natuurlijk een uitstekende keuken.

Ammonite heeft speciaal voor de AmstelveenZ Restaurantweek een 3-, 4- en 5-gangenmenu samengesteld voor respectievelijk €25, €35 of €45 per persoon. Daarnaast biedt het restaurant extra voordelig een voortreffelijk wijn-arrangement aan tegen een prijs van €15,- (bij 3 gangen) €19,- (bij 4 gangen) en €23,- (bij 5-gangen).

Probeer Ammonite Club Restaurant voordelig uit tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek tussen 11 en 21 oktober 2018!


Meer nieuws

Algemeen gisteren 14:43

Amstelveen overweegt Stadsfonds op te richten

Amstelveen - Het college van B en W is voornemens om een zogenoemd Stadsfonds in Amstelveen op te richten; een stichting van en door lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties die samen de stad commercieel, cultureel en sociaal aantrekkelijker maken, waarvan alle partijen in Amstelveen profiteren.

Algemeen gisteren 10:52

Weet jij een plek in jouw wijk die meer groen kan gebruiken?

Amstelveen - In het kader van de campagne ‘Groen moet je doen!’ vraagt gemeente Amstelveen inwoners om betegelde plekken in de openbare ruimte voor te dragen die meer groen kunnen gebruiken, bijvoorbeeld in hun eigen straat of wijk. Dat kan nog tot 1 mei 2024.

Sport gisteren 08:56

Karel Eykman school JD2 en JE1 winnaar schoolvoetbaltoernooi in Amstelveen

Amstelveen - Aan de lokale voorrondes van het KNVB schoolvoetbaltoernooi, die begonnen op woensdag 20 maart, hebben maar liefst 50 teams van 13 scholen in Amstelveen mee gedaan. Na vijf spannende weken van competitie hebben de beste acht teams van groep 5-6 en van groep 7-8 zich gekwalificeerd voor de finale op woensdag 24 april. De Karel Eykman school JD2 en JE1 kwamen als winnaar uit de bus.  

Algemeen 24 apr. 2024 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.