Restaurant Twist

Amstelveenz Restaurantweek: Restaurant Twist

AMSTELVEEN - De Amstelveenz Restaurantweek staat weer voor de deur! Vanaf 12 tot en met 22 oktober bieden maar liefst 26 restaurants in Amstelveen en omstreken een driegangenmenu aan voor maar €25 per persoon. Restaurant Twist doet ook weer mee!

Het restaurant doet zijn naam eer aan: proef er unieke gerechten en smaken met een culinaire twist, in een warme, mooie ambiance aan de Amstel. Twist is gespecialiseerd in Aziatische gerechten, met de nadruk op de Indiase en Thaise keuken. Ook deze editie hebben ze weer een speciaal diner menu samengesteld waar de geuren, kleuren en smaken je tegemoet komen!

 

MENU

DINER

 

 Voorgerecht

Chicken Sorbha – Heerijke Indiaase kippensoep verrijkt met kruiden, specerijen en groenten
of
Daal soep - Indiaase linzen soep met kruiden en Indiaase kaas

*

Tussengerecht (optioneel)

Proeverij met heerlijke hapjes (€4,75)

*

Hoofdgerecht
Butterchicken - Heerlijk gemarineerde kip uit de kleioven in een milde saus van tomaat, ui en boter, afgetopt met amandelen 
of
Seekh Kebab - Gekruide lamsgehakt met paprika en gember uit de kleioven, geserveerd op een hete plaat met ui
of
Vis in Goan curry - Stukjes visfilet in een heerlijke pittige curry met kokosmelk 
of
Saag Paneer – Indiaase spinazie met kruiden en blokjes huisgemaakte Indiaase kaas
of
Paneer Bhari Mirch - Paprika gevuld met gekruide Indiase kaas ,cashew noten en sultana's afgetopt met een heerlijke milde saus van tomaat en room

*

Nagerecht
Mango mania - ijs van echte Indiaase Alphonso mangoes
of
Truffel ijsje - een keuze uit witte chocola, pure chocola of een caramel ijsje

 

Een tafel reserveren bij Restaurant Twist tijdens de Amstelveenz Restaurantweek? Dat kan hier!

De Amstelveenz Restaurantweek wordt mede mogelijk gemaakt door Accuraat Verhuur, Oma Bobs en de Gemeente Amstelveen.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk vandaag 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.