Amstelveenz Restaurantweek van start: reserveren kan nog!

Amstelveenz Restaurantweek van start: reserveren kan nog!

AMSTELVEEN – Eindelijk is het zover! De enige echte Amstelveenz Restaurantweek gaat weer van start. Van 12 tot en met 22 oktober 2017 kun je in 25 restaurants in Amstelveen en omstreken weer genieten van heerlijke 3-gangenmenu's voor lunch en diner! Je kunt hier nog steeds reserveren!

De Amstelveenz Restaurantweek biedt het uitgelezen moment om met je vrienden of familie af te spreken en lekker culinair te genieten van al het smakelijks dat Amstelveen rijk is. Reserveren bij een van de (vele) deelnemende restaurants kan via de website www.amstelveenzrestaurantweek.nl

Let op: dit moet je weten:

Let op (1):
 je kan tijdens de restaurantweek genieten van een 3-gangendiner-  of lunch voor 25 euro, maar voor sterrenrestaurant Aan de Poel (**) geldt een toeslag van 20 euro (10 euro per Michelinster) en bedraagt de prijs 45,- (bij Aan de Poel is alleen lunch beschikbaar). 

Let op (2): reserveren kan alleen online via www.amstelveenzrestaurantweek.nl en op basis van beschikbaarheid: op data of tijden die niet actief staan kan niet worden gereserveerd. 

Let op (3): je krijgt na reservering een bevestigingsmail. Deze dien je te kunnen tonen bij het restaurant. Kan je geen bevestigingsmail tonen, dan is de reservering niet geldig.

Let op (4): Bij diverse deelnemende restaurants kan je ook het 3-gangenmenu naar 4 of 5 uitbreiden tegen meerprijs.

Op de website www.amstelveenzrestaurantweek.nl staan alle deelnemende restaurants inclusief de menu’s. Zit jouw favoriete cuisine/menu er bij? Boek dan snel een tafeltje!

Mede mogelijk gemaakt door...
De AmstelveenZ Restaurantweek biedt een prima kans om eens wat nieuws uit te proberen, de culinaire kracht van Amstelveen te ontdekken en te smullen van een driegangendiner- of lunch. De week wordt mede mogelijk gemaakt door Accuraat Verhuur, Oma Bobs Snacks en Amstelveen Citymarketing!

Wij wensen je alvast een mooie culinaire middag of avond in een van de deelnemende restaurants tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek!
Reserveer hier: www.amstelveenzrestaurantweek.nl


Reacties

Welkom op Amstelveenz.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren. Door gebruik te blijven maken van deze site en/of deze melding te accepteren stem je hiermee in.