Brasserie 10

AmstelveenZ Restaurantweek: voel je thuis bij Brasserie 10

Amstelveen - De AmstelveenZ Restaurantweek is in volle gang en reserveren kan nog tot 21 oktober 2018: een echte aanrader is Brasserie 10 in de polder!

Brasserie 10 is een plek waar iedereen zich thuisvoelt. Dat kan ook haast niet anders op deze fraaie plek in de Bovenkerkerpolder, ommringd door de glooiende golfbanen van Amsteldijk. In een warme, gezellige ambiance, is het tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek ook deze keer weer culinair genieten bij Brasserie 10. 

Speciaal voor de de AmstelveenZ Restaurantweek hebben de koks van deze geliefde brasserie  een prachtig 3-gangenmenu samengesteld voor 25 euro per persoon. Kijk snel op www.amstelveenzrestaurantweek.nl - Brasserie 10 (klik hier)  en reserveer je tafeltje!

Foto: Serre, Brasserie 10.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:13

Museumspoorlijn Amstelveen definitief tot monument verklaard

Amstelveen - Het Amstelveense gedeelte van de museumspoorlijn die loopt tussen Bovenkerk in Amstelveen en het Haarlemmermeerstation in Amsterdam, is vandaag definitief aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de cultuurhistorische waarde.   

Verkeer & Vervoer vandaag 14:17

Amstelveen stelt verbreding van Bovenkerkerweg uit: nu te duur

Amstelveen - De verdubbeling van de drukke Bovenkerkerweg wordt uitgesteld tot 2023. Tijdens de voorbereiding is gebleken dat de weg in z’n geheel vernieuwd moet worden en deze extra kosten wil de gemeente niet maken tijdens de coronacrisis. 

Zakelijk vandaag 09:44

JobZ: Centralpoint zoekt accountmanager

Amstelveen - Centralpoint, de grootste IT-reseller van de Benelux en gevestigd in Amstelveen, groeit nog steeds en zoekt een nieuwe accountmanager. 

Algemeen gisteren 18:23

Amstelveen is jarig

Amstelveen - De verjaardag van Amstelveen, vorig jaar nog groots gevierd met het evenement 24H, gaat dit jaar in stilte voorbij door de corona-maatregelen. Amstelveen is vandaag (25 mei) 621 jaar oud geworden.