AmstelveenZ verloot 2x25 consumptiemuntjes voor Jazz in het Dorp!

Amstelveen – De vijfde editie van festival Jazz in het Dorp op zondag 9 september 2018 belooft weer veel goeds. Om vast in de sfeer te komen verloot AmstelveenZ.nl vast 2x25 consumptiebonnen: tag minimaal 5 vrienden onder het bericht op Facebookpagina van AmstelveenZ om kans te maken.

Jazz in het Dorp trekt ieder jaar duizenden bezoekers! Fantastische live-muziek, eten, drinken, feesten en gezelligheid in de historische oude dorpskern van Amstelveen!

Tag 5 vrienden

Ga jij dit jaar ook weer naar Jazz in het Dorp en wil je je vrienden trakteren op consumpties, doe dan mee met deze speciale winactie. Tag of noem onder dit bericht op de Facebook-pagina van AmstelveenZ minimaal 5 vrienden met wie jij wel van een gratis hapje of drankje wilt genieten met 25 bonnen!

Mailen mag ook

Geen Facebook? Stuur dan een mailtje naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. muntjes Jazz in het Dorp. De actie loopt tot en met 6 september 2018, op vrijdag 7 september maakt AmstelveenZ de twee winnaars bekend. Bekijk hier de actievoorwaarden.


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:11

D66 wil meer doen voor Amstelveners zonder baan

Amstelveen - Mensen die niet vanzelfsprekend zelf een baan kunnen vinden worden hard geraakt door de corona crisis. D66 wil de kansen op betaald werk voor deze mensen vergroten. De democraten willen het werk-en re-integratiebedrijf van de gemeente – AM Match – meer gebruiken als banenmotor om dit voor elkaar te krijgen. Hun voorstel hierover is op 1 juli door de gemeenteraad aanvaard. 

Algemeen vandaag 10:47

Zuid- Afrikaanse bestseller auteur Deon Meyer

Amstelveen - In de rubriek ‘Libris Venstra onbegrensd’ nodigen we internationale Amstelveners uit bij Boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein. Omringd door duizenden boeken praten we met hen over hun leven in Amstelveen, hun land van herkomst en over hun favoriete boek. De Zuid-Afrikaanse Arne Lewis vertelt in deze editie over het boek ’13 uur’ van Deon Meyer.

Algemeen gisteren 10:52

Beleef Amstelveen, juist nu!

Op 1 juli lanceert Amstelveen de nieuwe website beleefamstelveen.nl. Deze website is onderdeel van het (stads)Promotieplan van de gemeente. Het platform biedt een podium voor al het mooie aanbod van Amstelveen op het gebied van toerisme, sport, cultuur, recreatie, horeca en winkelen. Prominent onderdeel is de Uitagenda waarin per dag of periode te zien is wat er te doen is in de stad. Daarnaast is er ruimte voor lokale initiatieven van organisaties en ondernemers.

Advertorial Verkeer & Vervoer gisteren 08:00

Mercedes-Benz dealer Stern in Amstelveen: superieure service op nieuwe locatie

Amstelveen - 35 jaar lang was Mercedes-Benz dealer Stern in Amstelveen gevestigd aan de Ouderkerkerlaan 150. Begin dit jaar verhuisde de onder veel Amstelveners zeer bekende dealer van het exclusieve en geliefde automerk naar Spinnerij op bedrijventerrein Legmeer: een nieuwe locatie, met natuurlijk de vertrouwde topservice als altijd.