Eye4Sports

Amstelvener Bax vertelt over Sneijder in Bureau Sport

Amstelveen – Maarten Bax was vanmiddag op Radio 1 te gast in het programma Bureau Sport. De Amstelvener vertelde over zijn nieuwe boek over Wesley Sneijder.

Bax liet aan de presentatoren Frank Evenblij en Erik Dijkstra onder meer weten dat Sneijder voor de grap af en toe zijn teennagels lakt. Daarnaast vertelde de Amstelveense schrijver dat de voormalige topvoetballer op een gegeven moment boos aan de telefoon hing omdat hij niet blij was met de komst van de ongeautoriseerde biografie.

Loopbaan

Het boek over Sneijder verschijnt zoals eerder gemeld op 7 juni bij onder meer bol.com en is al gelezen door Voetbal International. Het voetbalweekblad spreekt van ‘een fraaie weergave van zijn opzienbarende loopbaan.’ Klik hier om het programma van Bureau Sport met Bax als gast terug te luisteren.


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.