Amsterdamse Bos Golf op 27 juni: inschrijven nog mogelijk

Amstelveen - De 11e editie van de Amsterdamse Bos Golf komt er weer aan. Op dinsdag 27 juni 2023 is het Amsterdamse Bos voor één dag omgetoverd in een 18 holes golfbaan. De voorbereidingen zijn in volle gang. Inmiddels hebben zich al veel mensen opgegeven, maar er kunnen er nog een paar bij. Met een flight of individueel!

Dit unieke evenement wordt georganiseerd door Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn en is inmiddels een begrip in de regio.

Bijzondere gelegenheid

De Amsterdamse Bos Golf is een bijzonder toernooi. Het is namelijk de enige mogelijkheid om in het Amsterdamse Bos te golven. Er wordt in het bos nooit gegolfd en de fairways en greens worden éénmaal per jaar speciaal aangelegd voor dit toernooi. Iedere hole heeft zo zijn eigen karakter en verrassingen. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Zo wordt er sinds eind mei al gemaaid om de eerste greens te maaien en wordt de pont verplaatst voor een short-cut. Een dag voor aanvang van het evenement wordt de rest van het bos klaargemaakt voor dit grote toernooi.

Het Amsterdamse Bos is tijdens het golfen gewoon toegankelijk voor andere recreanten. De banen zijn zo gesitueerd, dat de golfers nooit over wandelpaden heen hoeven te slaan.

amsterdamse bos golf.jpg

Veiling

Na het golfen is het tijd om culinair te genieten van alle prachtige horeca die aanwezig zijn. Bovendien wordt de avond afgesloten met een veiling van enkele hoogstaande diensten en producten. Een complete dag voor het goede doel: FTD.

Onderzoek naar Fronto Temporale Dementie (FTD)

Alle opbrengsten van het evenement komen ten goede aan een goede doel: onderzoek naar de behandeling van Fronto Temporale Dementie (FTD). FTD is na de ziekte van Alzheimer de meest voorkomende vorm van dementie bij mensen jonger dan 65 jaar. Vorig jaar is voor dit goede doel ruim 72.000 euro opgehaald. In totaal heeft de Amsterdamse Bos Golf met alle toernooien ruim een half miljoen euro opgehaald.

Wil je meedoen met de de Amsterdamse Bos Golf 2023? Doe dat dan nu, ga hiervoor naar: https://www.amsterdamsebosgolf.nl/ik-wil-meedoen/ 


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.