Amsterdamse Bos Golftoernooi

Amstelveen - Het Amsterdamse Bos wordt morgen, dinsdag 2 juli, omgetoverd tot een 18-holes golfbaan. Dan vindt het Amsterdamse Bos Golftoernooi plaats. Inzet is geld bijeenbrengen voor het goede doel.

Het Amsterdamse Bos Golftoernooi wordt georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn (inclusief De Ronde Venen). In de voorgaande acht edities werd 401.000 euro bijeengebracht voor diverse goede doelen.

Bedrijventeams uit de regio rond het Amsterdamse Bos nemen deel aan het toernooi. Ook individuele golfers doen mee. Bovendien is er voor niet-golfers een leerzame clinic onder leiding van golf pro Arjan Van Houten.

Culinair genieten

Inspanning wordt gecombineerd met ontspanning en verrassing met culinair genieten, zo staat op de website van amsterdamsebosgolf vermeld. Klik hier voor meer informatie.

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.