AMVJ

AMVJ gastheer Frans team

Amstelveen – Volleybalteam AMVJ Martinus Heren 2 ontvangt zaterdag 6 juli een Frans volleybalteam uit Puy-l’Évêque aan de Lot.

Inmiddels al vier jaar bereidt het 2e herenteam van AMVJ Martinus zich voor op de competitie met een verblijf in Frankrijk.

Voor het eerst in Amstelveen

Tijdens dit verblijf wordt er op één van de avonden een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen het plaatselijke Volley Club Basse Vallée (https://vcbv46.clubeo.com/). Dit jaar wordt er voor het eerst ook een wedstrijd gespeeld in Amstelveen. Op 6 juli wordt er van 19:00 tot 21:00 uur gespeeld in de Nieuwe Bankrashal, Pandora 3.

Later dit jaar gaat het 2e herenteam van AMVJ Martinus weer naar Frankrijk en zal ook daar een vriendschappelijke wedstrijd worden gespeeld.

De wedstrijd is traditiegetrouw de opmaat voor een gezellig samenzijn van de beide teams.

De toegang tot de wedstrijd is gratis.

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.