Aparthotel Cityden The Garden in Stadshart geopend

Aparthotel Cityden The Garden in Stadshart geopend Foto: Cityden The Garden

Amstelveen – In Stadshart Amstelveen heeft het nieuwe aparthotel Cityden The Garden vorige week de deuren geopend.

Cityden The Garden is gelegen tegenover de Stadstuinen (nabij het Handelsplein) en bevat 89 luxueuze hotelappartementen 'die alle gemakken van thuis bieden met de services van een hotel', zo meldt Cityden in een persbericht.

The City Garden

Cityden The Garden is onderdeel van het nieuwe woongebouw The City Garden, dat volledig is ontwikkeld volgens Feng Shui richtlijnen en waar de slogan'Find your balance' van het nieuwe hotel op is gebaseerd. ‘Een gebalanceerde omgeving draagt bij aan een gebalanceerd verblijf, wat begint met een yoga mat in ieder kamer. Gasten kunnen hun dag op deze manier beginnen en eindigen in volledige balans.’, aldus Cityden.

Lucia's Restaurant

Op de begane grond van het hotel zit Lucia's Restaurant, waar mediterraanse gerechten worden geserveerd in een stijlvolle ambiance.

Hotelketen 

Cityden The Garden is de nieuwste toevoeging van de Amsterdamse hotelketen Cityden, dat ook een hotel heeft in de Amstelveense wijk Kronenburg (Cityden Up). Cityden The Garden in het Stadshart is ook voorzien van een wellness studio, fitness, creatieve meeting ruimtes en een ‘Jutter Speijs food market’.

Klik hier voor meer informatie over het nieuwe aparthotel.

Cityden

Cityden werd in 2012 opgericht door twee schoolvrienden Dirk-Jan van Eeuwen en Peer Aldenhoven. Cityden bezit momenteel 250 studio’s en appartementen, verdeeld over Amsterdam en Amstelveen. 

 


Reacties