ARC, Roda’23 en CDK genomineerd voor sportclub van het jaar

ARC, Roda’23 en CDK genomineerd voor sportclub van het jaar Foto: De beker die behoort bij de titel Sportvereniging van het Jaar

Amstelveen - De nominaties voor Sportvereniging van het jaar 2018 zijn bekend gemaakt. Drie sportclubs maken kans op de prijs van 2500 euro.


- Lees verder onder deze advertentie -

De Amstelveense rugbyclub ARC, Atletiekvereniging Startbaan, Badmintonvereniging Van Zijderveld, Chung Do Kwan / Stichting Special Needs, voetbalvereniging Roda ’23 en de tafeltennisvereniging Amstelveen hadden zich door middel van een aanbeveling aangemeld voor de nominatie van Sportvereniging van het jaar 2018. De jury geeft aan dat zij onder de indruk is van alle inzendingen.

ARC, Chung Do Kwan / Stichting Special Needs (CDK) en Roda’23 zijn uiteindelijk genomineerd voor de titel Sportvereniging van het jaar 2018.

Moeilijk

De keuze voor de nominaties was moeilijk, maar werd wel unaniem gedaan. De genomineerde clubs hebben volgens een persbericht van AmstelveenSport, zoals het voormalige Sportbedrijf Amstelveen tegenwoordig wordt genoemd, “een grote bijdrage geleverd aan Amstelveen, binnen en buiten hun kaders bewogen, invulling gegeven aan samenwerking, acceptatie en gemeenschapszin en maatschappelijke betrokkenheid getoond”. De jury bestaat uit de raadsleden Jacqueline Höcker, Wil Roode, Sandra van Engelen, Suzanne Piet en Victor Frequin, beleidsmedewerker sport Tjipke Bokma en voorzitter Heleen van Ketwich Verschuur, directeur van AmstelveenSport.

Sportgala

De Sportvereniging van het jaar 2018 zal op vrijdag 25 januari 2019 bekend worden gemaakt tijdens het Amstelveens sportgala in het Keizer Karel College. De winnaar ontvangt een wisselbeker en een cheque van 2500 euro. Eerder werden al de nominaties voor de Rabobank Talentprijzen 2018 bekend gemaakt.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties