Het verkoopteam van Artihome. Sven Tikkemeijer, Annemiek Troch en Adri van der Valk

Artihome: stijlvol & tijdloos modern

Amstelveen - Op de Amsterdamseweg - hoek Graaf Florislaan - vullen de 12 ramen van de grote etalage van Artihome het straatbeeld. Een woonwinkel waar je terecht kunt voor een helder, modern en tijdloos interieur en naar al je wensen wordt geluisterd.

Zo’n zes jaar geleden namen de ondernemers Sven en Adri het roer van de vorige eigenaar van Artihome in Amstelveen over. ‘Artihome is al in 1946 opgericht, 24 jaar geleden opende de vestiging op deze plek in Amstelveen ‘We hadden een andere gerenommeerde interieurzaak met dezelfde stijl die al bestond sinds 1933 in Amsterdam, maar zagen enkele jaren geleden in Amstelveen meer mogelijkheden’, legt Sven uit. Ons hart ligt bij deze collectie. Strak, elegant en met hoge kwalitatief maar zonder opsmuk’, vult Adri aan.

Aandacht

Bij Artihome kun je terecht voor een enkele tafellamp maar ook voor een volledig interieur. De vriendelijke medewerkers luisteren naar je wensen en ideeën en samen wordt er naar de beste oplossing gezocht. ‘Die oplossing moet precies bij iemand passen, daar is tijd en aandacht voor nodig’, legt Adri uit.

Maatwerk

Wil je liever geen standaard meubelstuk, of zoek je iets dat precies in een bepaalde hoek of nis past? Artihome is gespecialiseerd in maatwerk. ‘Van kasten tot karpetten. Heb je iets in je hoofd of misschien een bepaalde kleur? Wij kunnen het voor je ontwerpen’, zo zegt Annemiek. Zelfs voor keukens kunnen we bij Artihome meedenken. ‘De kunst van dit vak is om het juiste interieur bij elkaar te puzzelen, klanten nieuwe ideeën te geven en precies datgene te ontwerpen dat past in het huis en bij de klant.’

Huis

Om de juiste keuze te maken gaan de medewerkers van Artihome regelmatig op huisbezoek. Adri: ‘Op die manier kunnen we de sfeer proeven en rekening houden met andere meubels en vaste gegevens in huis.’

Waarde

De tijdloze stijl van Artihome zorgt ervoor dat veel meubelstukken na jaren nog in families zijn. ‘Dat is toch prachtig. Zo blijven er waardevolle herinneringen verbonden aan een stoel of kast. Wij vinden die waarde belangrijk, zo ontwikkeld het interieur zich met je mee.’

Ben jij op zoek naar een prachtig meubelstuk of een kast voor een specifieke ruimte in je huis? Artihome zoekt – samen met jou – naar de juiste oplossing. Ga langs en laat je inspireren.

Informatie

Artihome | Amsterdamseweg 446 | Telefoon 020 641 8522 | info@artihome.nl | www.artihome.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine, oktober 2017]


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.