ARW: Brasserie 10, Joseph Sports Bar & Kitchen & Restaurant Rembrandt

AMSTELVEEN –Wil jij nog graag heerlijke én voordelig  genieten van het culinaire aanbod van Amstelveen? Reserveer dan snel een tafel tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek.

Brasserie 10
Een authentieke boerderij, uitzicht over de polder, een sfeervolle ambiance en smaakvolle gerechten zijn de ingrediënten van Brasserie 10. De stijlvolle inrichting van Rivièra Maison in het voormalige voorhuis van de boerderij laat het interieur mooi overlopen in de natuurlijke omgeving.

Joseph Sports Bar & Kitchen
Bij Joseph Sports Bar & Kitchen waan je je in internationale sferen: het bistro-gevoel van de Côte d’Azur en de allure van New York chic. Bij Joseph krijg je culinaire toppers van over de hele wereld, met een eigenzinnige twist van de chefkok. Grenzeloos genieten.

Restaurant Rembrandt

Restaurant Rembrandt staat op vele manieren voor je klaar. Of je nu romantisch wilt dineren of met een paar collega's een zakenlunch wilt gebruiken, het kan bij Rembrandt. Uiteraard hét restaurant, waar je heerlijk in een ongedwongen sfeer kunt genieten van de mooiste gerechten en prachtige wijnen.

Reserveer een tafel via www.amstelveenzrestaurantweek.nl


Meer nieuws

Corona Amstelveen gisteren 19:48

Bijzonder staaltje corona-steun: BINK Fietsen schenkt hotelfietsen aan Abina

Amstelveen – Het is geen geheim dat de horeca het zwaar heeft in de huidige coronatijden. Ook Abina aan de Amsterdamseweg wordt stevig getroffen. Het inspireerde buur-ondernemer BINK Fietsen om Abina op speciale wijze te hulp te schieten met de schenking van splinternieuwe hotelfietsen, die Abina kan inzetten voor (hotel-)gasten.

Algemeen gisteren 14:31

Niet aan te slepen mini-Zwijntje levert KiKa cheque op van 3200 euro

Amstelveen - De verkoop van de tweede serie speciale 3D-minibeeldjes van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje heeft KiKa een cheque opgeleverd van 3200 euro. Stadshart-manager Ben Verheijen overhandigde de cheque gisteren bij het echte beeld aan Marijke Roskam van KiKa, die ontzettend verheugd was met de schenking.

Corona Amstelveen gisteren 07:00

COVID-19-patiënten in Amstelveen van 6 naar 34

Amstelveen - Uit de laatste update van het RIVM omtrent het corona-virus blijkt dat het aantal COVID19-patiënten in Amstelveen is gestegen van 6 naar 34.