ARW: Brasserie 10, Joseph Sports Bar & Kitchen & Restaurant Rembrandt

ARW: Brasserie 10, Joseph Sports Bar & Kitchen & Restaurant Rembrandt

AMSTELVEEN –Wil jij nog graag heerlijke én voordelig  genieten van het culinaire aanbod van Amstelveen? Reserveer dan snel een tafel tijdens de AmstelveenZ Restaurantweek.


- Lees verder onder deze advertentie -

Brasserie 10
Een authentieke boerderij, uitzicht over de polder, een sfeervolle ambiance en smaakvolle gerechten zijn de ingrediënten van Brasserie 10. De stijlvolle inrichting van Rivièra Maison in het voormalige voorhuis van de boerderij laat het interieur mooi overlopen in de natuurlijke omgeving.

Joseph Sports Bar & Kitchen
Bij Joseph Sports Bar & Kitchen waan je je in internationale sferen: het bistro-gevoel van de Côte d’Azur en de allure van New York chic. Bij Joseph krijg je culinaire toppers van over de hele wereld, met een eigenzinnige twist van de chefkok. Grenzeloos genieten.

Restaurant Rembrandt

Restaurant Rembrandt staat op vele manieren voor je klaar. Of je nu romantisch wilt dineren of met een paar collega's een zakenlunch wilt gebruiken, het kan bij Rembrandt. Uiteraard hét restaurant, waar je heerlijk in een ongedwongen sfeer kunt genieten van de mooiste gerechten en prachtige wijnen.

Reserveer een tafel via www.amstelveenzrestaurantweek.nl


Reacties