Advertorial Zakelijk

Astrid Drenthe: 12,5 jaar vakmanschap

Amstelveen - Ze is een van de weinige vrouwelijke topslagers van Nederland en runde jaren Slagerij Kingsalmarkt in Amstelveen Noord. In 2016 kwam haar grote droom uit: haar eigen slagerij Kwaliteitslagerij Astrid Drenthe. Inmiddels zorgt Astrid nu al 12,5 jaar voor het beste vlees op de Rembrandtweg.

Verantwoord

‘Wat voor mij altijd belangrijk is geweest is de kwaliteit van de producten’, vertelt ze. ‘En kwaliteitsverbetering houdt nooit op. Weet wat je eet begint met het gebruiken van de goede ingrediënten. Eerlijk en verantwoord vertaalt zich - samen met de nodige kennis en ervaring - naar echte kwaliteit. En dat proef je’, zo legt ze uit.

Mede om die reden vult Astrid haar rijke assortiment maandelijks aan met nieuwe smakelijke producten of ze zoekt andere leveranciers voor al bestaande producten. ‘Als het nog smaakvoller kan, dan ga ik daarvoor.’

Assortiment

Bij Astrid Drenthe kun je natuurlijk terecht voor het beste vlees en de beste vleeswaren, maar er is nog veel meer. Van lekkere hapjes tot belegde broodjes en van soep tot salades.

Astrid: ‘Ook hebben we dagelijks zo’n 40 verschillende soorten verse kant-en-klaar maaltijden beschikbaar. Makkelijk voor als je geen zin hebt om te koken, maar ook ideaal als koken niet meer mogelijk is.’

Jubileum

Na 12,5 jaar praat Astrid nog steeds met hartstocht over haar vak. ‘Het zijn een paar ingrediënten die het werk bijzonder maken. Dat is ten eerste het werken met mooie producten, ten tweede het runnen van een eigen zaak dat ik met ontzettend veel liefde doe en ten derde het samenwerken in een fijn vast en leuk team. We werken hard, maar maken ook ontzettend veel lol.’ Dit koperen jubileum laat Astrid niet zomaar voorbij gaan. ‘Natuurlijk hebben we een aantal mooie acties voor onze klanten. En er zal in de winkel genoeg te proeven zijn.’

Pasen

Ook voor de paasdagen kun je uitstekend terecht bij deze kwaliteitskleurslager. Of je nu een paasontbijt, een paasbrunch of een paasdiner verzorgt. ‘Wij hebben alles in huis om deze feestmaaltijden tot iets bijzonders te maken’, aldus Astrid. ‘Benieuwd naar het uitgebreide kwaliteits- assortiment, kom dan gezellig langs!’

Informatie

Kwaliteitskeurslager Astrid Drenthe | Rembrandtweg 411 | Telefoon: 020 645 99 93 | info@slagerijdrenthe.nl | www.slagerijdrenthe.nl

[Deze advertorial is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine, april 2019] 


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.