Astrid Drenthe (rechts) is blij met haar nieuwe look.

Astrid Drenthe super blij met nieuwe look

AMSTELVEEN AmstelveenZ verzorgt in samenwerking met De Kapper uit het Oude Dorp een complete haar én make-up metamorfose voor een Amstelvener die het verdient. Astrid Drenthe van de kwaliteitsslagerij aan de Rembrandtweg kan er over mee praten.

Verdient jouw beste vriend of vriendin een nieuwe look? Kan het kapsel van je moeder echt niet meer? Of ben je misschien zelf toe aan een nieuwe coupe? Geef hem, haar of jezelf dan nu op voor de rubriek in het AmstelveenZ Magazine ‘Make-overZ’.

Metamorfose

Astrid Drenthe van de kwaliteitsslagerij aan de Rembrandtweg heeft al meegedaan aan Make-overZ en is super blij met het resultaat. Zo zag Astrid er uit voor haar metamorfose:

Zo zag Astrid Drenthe er uit voor haar nieuwe look.

Make-overZ

AmstelveenZ verzorgt in samenwerking met De Kapper (Oude Dorp) een complete haar én make-up metamorfose voor een Amstelvener die het verdient. Vind je het leuk om hier aan mee toe doen? Stuur een foto van de Make-overZ kandidaat met een korte motivatie naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Make-overZ AmstelveenZ. Vergeet in de mail je eigen contactgegevens niet mee te sturen, zodat wij contact met je kunnen opnemen over de actievoorwaarden.


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.