Jaap Maars

Australische international voor Pinoké

Amstelveen – De Australische international Gabi Nance hockeyt komend seizoen bij de vrouwen van Pinoké in Amstelveen. De 23-jarige aanvallende middenveldster heeft 70 interlands achter haar naam.

‘Met haar kwaliteiten en drive naar voren zal zij een voorbeeld zijn voor met name de jongere speelsters in de selectie’, zegt bestuurslid tophockey Robert Buma op de website van Pinoké. Eerder werd al bekend dat de voor Nieuw-Zeeland uitkomende Samantha Charlton in het Amsterdamse Bos gaat hockeyen.

Gepromoveerd

Pinoké is vorige maand gepromoveerd naar de hoofdklasse. Na de eerste plek in de reguliere competitie werd vervolgens in een best-of-three serie om promotie afgerekend met Rotterdam.  


Meer nieuws

112 vandaag 17:13

Botsing op Keizer Karelweg

Amstelveen - Op de Keizer Karelweg in Amstelveen is dinsdagmiddag een personenbusje in aanrijding gekomen met een personenauto. Het busje botste in de flank van de personenwagen.

Corona Amstelveen vandaag 15:42

Update RIVM: vier COVID-19 patiënten Amstelveen

Amstelveen - Het RIVM meldt in de laatste update rond het coronavirus (COVID-19) dat in Amstelveen de afgelopen twee weken bij vier inwoners COVID-19 besmettingen zijn vastgesteld. Van geregistreerde ziekenhuisopnames of overleden personen was geen sprake.

Algemeen vandaag 09:57

Inbraak-aanpak Amstelveen trekt de aandacht

Amstelveen - De Amstelveense aanpak om het aantal inbraken blijvend terug te dringen was gisteren voer voor het NOS Journaal. De aanpak in Amstelveen is behoorlijk succesvol; relevant nu inbrekers weer in heel het land volop actief zijn na sterk teruggelopen inbraakcijfers in de piek van de eerste coronagolf.

Algemeen gisteren 15:29

Einde bankgebouw

Amstelveen - De gevolgen van de voorgenomen verbreding van Rijksweg A9 in Amstelveen worden steeds zichtbaarder in het straatbeeld van het Oude Dorp.

Algemeen gisteren 10:20

Ergernis over 'lachgasweide' in Amsterdamse bos

Amstelveen - De enorme troep die feestgangers afgelopen weekeinde in het Amsterdamse bos achterlieten heeft kwaad bloed gezet bij veel bosgebruikers. De Zonneweide veranderde in een lachgasweide, nadat feestvierders honderden lege ballonnen en andere rotzooi achterlieten.