VLN Nieuws, Laurens Niezen
112

Auto botst frontaal op geparkeerde bus

Aalsmeer - Een automobilist is maandagochtend frontaal op een geparkeerde bus gebotst aan de Oosteinderweg in Aalsmeer. De bus was net nieuw.

De bus, waar nog maar net 600 kilometer mee was gereden, werd door de impact van de botsing meters naar achteren geschoven en raakte zwaar beschadigd. 

De bestuurder van de auto raakte gewond en is met spoed en onbekend letsel per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. De Aalsmeerse brandweer werd ook opgeroepen, maar de inzet bleek uiteindelijk niet nodig.

Laurens-Niezen_Nieuwe-bus_ongeluk_oosteinderweg-Aalsmeer_VLN-Nieuws-07.jpg

De dienst Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft een onderzoek ingesteld.

Foto's: VLN Nieuws, Laurens Niezen


Meer nieuws

Politiek vandaag 10:42

Amstelveen krijgt eigen onderwijsgala op initiatief van D66

Amstelveen - De Amstelveense gemeenteraad heeft gisterenavond met ruime meerderheid een voorstel van D66 aangenomen om op de jaarlijkse Dag van de Leraar een feestelijk evenement, ofwel een onderwijsgala, te organiseren voor al het onderwijspersoneel uit Amstelveen. 

112 gisteren 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 28 mrt. 2023 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten 28 mrt. 2023 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.