Davey Photography, Rob Franken
112

Auto crasht bij Ouderkerk; traumateam opgeroepen

Ouderkerk aan de Amstel - Op de afrit van Rijksweg A2 richting Ouderkerk aan de Amstel heeft vrijdagavond een ongeval plaatsgevonden, waarbij een auto (bestelbusje) door nog onduidelijke oorzaak crashte en op z'n kant belandde. Een traumahelikopter werd opgeroepen.  

Het ongeval vond plaats rond 19.15 uur op de afrit in de richting van de N522 (Burgemeester Stramanweg).

112_a2_ouderkerk_ongeval (1).jpg
VTF, Roy Gerritsen

Politie, brandweer,ambulance en een mobiel medisch team kwamen met spoed ter plaatse. De traumahelikopter landde nabij de afslag aan de Stramanweg,  traumapersoneel werd per politiemotor naar het ongeval gebracht.

112-Vtf_ouderkerk_trauma.jpg
VTF, Roy Gerritsen

De bestuurder van de gekantelde wagen is uiteindelijk met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. De afrit naar Ouderkerk aan de Amstel werd tijdelijk afgesloten. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. De auto moest geborgen worden.

112_traumateam_ouderkerk.jpg
Foto: VTF, Roy Gerritsen


Meer nieuws

Gezondheid & welzijn gisteren 17:00

Gouden Koets voor Amstelveense ouderen

Amstelveen - Amstelveense ouderen kunnen vanaf vandaag gebruik maken van 'de Gouden Koets'; een uniek vervoersmiddel om ouderen uit hun isolement te halen en gratis vervoer aan te bieden naar Brentano-locaties voor activiteiten en uitjes.

Sport gisteren 08:00

Familie Gal over hun passie: Judo

Amstelveen - Jonathan Gal en zijn vrouw Nadia Oey zijn groot liefhebber van judo. Ook hun kinderen Charlie, Parker en Benjamin beoefenen deze sport. ‘Het is een sport waarin je leert stoeien, leert vallen en elkaar met respect behandelt. Je leert tegen een stootje kunnen, oefent in discipline en maakt een hoop lol met elkaar.’

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 20 sep. 2021 18:24

Bosorganisatie betreurt verwarring die is ontstaan - dat was niet de bedoeling

Amstelveen -  De organisatie van het Amsterdamse Bos betreurt de verwarring die is ontstaan over het particiaptietraject rond het nieuw te vormen (honden-)beleid in het Amsterdamse bos, naar aanleiding van een recent gegeven webinar Hond & Natuur. 'Dat was niet de bedoeling,' stelt de organisatie op haar website.

Verkeer & Vervoer 20 sep. 2021 15:33

Bestuurder Floor Gordon: 'Beneluxbaan weer groen karakter teruggeven'

Amstelveen – In het najaar wordt gestart met het inzaaien en beplanten van de grond langs de Beneluxbaan. In totaal komen langs de Beneluxbaan, waar veel groen verdween door de aanleg van de Amstelveenlijn 23.795 nieuwe heesters en 219 nieuwe bomen terug.