VLN, Laurens Niezen
112

Auto crasht in sloot

Aalsmeer - Een automobilist is in de nacht van maandag 22 november op dinsdag 23 november de macht over het stuur verloren op de provinciale weg N231 (Fokkerweg) en in een naastgelegen sloot tot stilstand gekomen.

Het is niet voor het eerst dat op de Fokkerweg een auto te water raakt (zie hier); de oorzaak van de nachtelijke crash is nog onbekend. De politie was vannacht ter plaatse voor onderzoek. Het ongeval vond even na 12.00 uur plaats. 

Laurens-Niezen-VLN-nieuws-Auto-in-het-water_Fokkerweg-Schiphol-6.jpg
Foto's: VLN Nieuws, Laurens Niezen

Het is onbekend hoe het met de betuurder - die per ambulance naar het ziekenhuis is overgebracht - is gesteld. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto op het droge getrokken, daarvoor werd een deeel van de weg tijdelijk afgesloten.


Meer nieuws

Politiek gisteren 10:49

Politiek Plein Amstelveen: op naar de gemeenteraadsverkiezingen (1)

Amstelveen – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 worden lokale media in toenemende mate bestookt met politieke persberichten.  Om een beetje overzicht te creëren verzamelt AmstelveenZ in de rubriek Politiek Plein Amstelveen vanaf december 2021 wekelijks de diverse (pers-)berichten die de partijen in Amstelveen hebben uitgegeven in één verzamelbericht.

Onderwijs & Educatie gisteren 09:00

Noor & Amaya in de Kinderrijk Kinderraad

Amstelveen - Op 20 november is de jaarlijkse Internationale Dag van de Rechten van het Kind. KinderRijk vindt het belangrijk om kinderen de ruimte te geven hun stem te laten horen. De organisatie wil weten wat er in de kinderen omgaat en luistert naar wat hen bezighoudt. Om die reden is vorig jaar de KinderRijk KinderRaad opgericht. Het woord is aan leden Noor en Amaya.