Davey Photography, Davey Baas
112

Auto en driewielige motor botsen op Nesserlaan

Amstelveen - Op de Nesserlaan in Amstelveen zijn maandag aan het einde van de middag een driewielige motor en een auto in aanrijding gekomen. 

De botsing vond plaats op het bruggetje ter hoogte van de Ringdijk van de Bovenkerkerpolder, aan de oostzijde van de Nesserlaan. De motorrijder kwam bij de botsing ten val, maar raakte gelukkigerwijs niet ernstig gewond en hoefde niet naar het ziekenhuis.

De politie meldt op Instagram dat een van de betrokken partijen na het ongeval een 'A' blies bij de alcoholcontrole die standaard wordt uitgevoerd na een ongeval. Op het politiebureau zal een ademanalyse uit moeten wijzen of er teveel alcohol in het spel is geweest.

Zowel de motor als de auto raakten beschadigd. Het bruggetje waar het ongeval plaatsvond  ligt vlakij een knik in de weg en is bovendien vrij hoog, waardoor het zicht van toegemoetkomend verkeer niet optimaal is.

112_drieweiler_aanrijding_dpdb.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Sport vandaag 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 vandaag 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.