Davey Photography, Davey Baas
112

Auto en driewielige motor botsen op Nesserlaan

Amstelveen - Op de Nesserlaan in Amstelveen zijn maandag aan het einde van de middag een driewielige motor en een auto in aanrijding gekomen. 

De botsing vond plaats op het bruggetje ter hoogte van de Ringdijk van de Bovenkerkerpolder, aan de oostzijde van de Nesserlaan. De motorrijder kwam bij de botsing ten val, maar raakte gelukkigerwijs niet ernstig gewond en hoefde niet naar het ziekenhuis.

De politie meldt op Instagram dat een van de betrokken partijen na het ongeval een 'A' blies bij de alcoholcontrole die standaard wordt uitgevoerd na een ongeval. Op het politiebureau zal een ademanalyse uit moeten wijzen of er teveel alcohol in het spel is geweest.

Zowel de motor als de auto raakten beschadigd. Het bruggetje waar het ongeval plaatsvond  ligt vlakij een knik in de weg en is bovendien vrij hoog, waardoor het zicht van toegemoetkomend verkeer niet optimaal is.

112_drieweiler_aanrijding_dpdb.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 15:17

Zeer beperkte daling coronabesmettingen in Amstelveen

Amstelveen - Volgens de vandaag bekendgemaakte corona-cijfers van het RIVM is het aantal coronabesmettingen (Covid-19) in Amstelveen de afgelopen periode zeer beperkt gedaald.  

Verkeer & Vervoer vandaag 13:56

Burgemeester Rijnderslaan een maand dicht in één richting

Amstelveen – De Burgemeester Rijnderslaan zal van maandag 25 januari  tot en met vrijdag 26 februari 2021 in één richting (vanaf de zijde Beneluxbaan in de richting van de Keizer Karelweg) worden afgesloten.

Verkeer & Vervoer vandaag 11:35

Glazen wanden bij nieuwe rotondes Beneluxbaan worden vervangen voor spijlen hekwerken

Amstelveen - De gemeente gaat een serie aanpassingen doorvoeren bij de nieuwe rotondes op de Beneluxbaan langs het Amstelveenlijntraject (Kronenburg, Zonnestein en Sportlaan) om de verkeersveiligheid te verhogen. Een daarvan is het gedeeltelijk vervangen van de glazen afscheidingen bij de nieuwe rotondes.