Davey Photography, Davey Baas
112

Auto en fiets in botsing op rotonde Beneluxbaan/Sportlaan

Amstelveen - Op de rotonde Beneluxbaan/Sportlaan in Amstelveen is donderdagmiddag een automobilist in aanrijding gekomen met een fietsster.  

De hulpdiensten werden even na 15.00 uur met spoed gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse bleek de schade gelukkig mee te vallen. 

De fietsster was hevig geschrokken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie was ter plaatse voor onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

Op de bewuste rotonde hebben sinds de aanleg ervan al diverse (al dan niet zeer ernstige) ongevallen plaatsgevonden. De rotonde is zo ingericht dat fietsers van twee richtingen kunnen komen. Dat behoeft extra alertheid bij het wegverkeer. 


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.