Davey Photography, Davey Baas
112

Auto gaat in vlammen op

Amstelveen - Aan Langs de Akker in Amstelveen is woensdagochtend een auto uitgebrand. De brandweer kon niet voorkomen dat de auto volledig verloren ging.

De brandweer werd even na 9 uur in de ochtend gealarmeerd dat er een voertuigbrand gaande was aan Langs de Akker. Eenmaal ter plaatse stond de personenwagen al in vuur en vlam.

De autobrand woedde op een parkeerplaats naast Wijngaard De Amsteltuin. De brand werd vakkundig geblust, maar de schade was groot.  De oorzaak van de brand is nog onbekend.

112_autobrand_langs_de_akker_dpdb.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 15:17

Zeer beperkte daling coronabesmettingen in Amstelveen

Amstelveen - Volgens de vandaag bekendgemaakte corona-cijfers van het RIVM is het aantal coronabesmettingen (Covid-19) in Amstelveen de afgelopen periode zeer beperkt gedaald.  

Verkeer & Vervoer vandaag 13:56

Burgemeester Rijnderslaan een maand dicht in één richting

Amstelveen – De Burgemeester Rijnderslaan zal van maandag 25 januari  tot en met vrijdag 26 februari 2021 in één richting (vanaf de zijde Beneluxbaan in de richting van de Keizer Karelweg) worden afgesloten.

Verkeer & Vervoer vandaag 11:35

Glazen wanden bij nieuwe rotondes Beneluxbaan worden vervangen voor spijlen hekwerken

Amstelveen - De gemeente gaat een serie aanpassingen doorvoeren bij de nieuwe rotondes op de Beneluxbaan langs het Amstelveenlijntraject (Kronenburg, Zonnestein en Sportlaan) om de verkeersveiligheid te verhogen. Een daarvan is het gedeeltelijk vervangen van de glazen afscheidingen bij de nieuwe rotondes.